P3 BOWLING CUP 2016 PODPOŘÍ OBEC MSTĚTICE

Vydáno dne: 1. 7. 2016 10:04 P3 CZ

Společnost P3, vlastník, developer a správce průmyslových nemovitostí s celoevropskou působností, uspořádala v polovině června v bowlingovém centru Bowling Celnice P3 Bowling Cup 2016. Celkem 38 hráčů a hráček z řad zaměstnanců společnosti P3 a jejich obchodních partnerů poměřilo své síly a utkalo se v souboji o hodnotné ceny. Z klání vyšel nakonec vítězně Ondřej Chlouba ze společnosti VF Corporation, následovaný Elou Havlíkovou z Hornbachu a Dášou Štroblovou rovněž ze společnosti Hornbach.

P3 podporuje aktivity v okolí svých parků, a tak se zaměstnanci společnosti P3 a jejich obchodní partneři rozhodli pomoci a přispět svým sportovním výkonem na rozvoj obce Mstětice, která se nachází v blízkosti parku P3 Prague D11.
Park P3 Prague D11 se nachází v těsné blízkosti hlavního města, Centrum Černý Most je odsud vzdáleno pouhých 8 kilometrů. Na začátku června zde byla předána první budova společnosti Exiteria a.s. a další výstavba bude brzy následovat. Vyniká skvělým dopravním spojením, neboť leží v blízkosti dálnice D11 a D10, které představují hlavní dálniční spojení mezi Prahou a východní částí České republiky a jihozápadním Polskem. Železniční stanice se nachází jen 300 metrů a areál parku je tak, jako jeden z mála, přímo napojený na železniční síť. Areál bude navíc v budoucnu obsluhován i autobusovou linkou MHD.

KONEC

Pro další informace se prosím obraťte na:

Veronika Boráková, Crest Communications (CZ)
Tel. +420 222 927 111 E-mail: veronika.borakova@crestcom.cz

POZNÁMKA PRO EDITORY

P3 je vlastník, developer a správce evropských průmyslových nemovitostí. Do portfolia P3 o rozsahu 3,3 mil. m2 v rámci 9 zemí nyní spadá 162 průmyslových nemovitostí a společnost dále disponuje pozemky o rozloze více než 1,4 mil. m2, které jsou určené pro další rozvoj a výstavbu.

V České republice společnost P3 vlastní a spravuje celkem 74 průmyslových nemovitostí ve 14 parcích s celkovou pronajímatelnou plochou více než 1 milion m2. Všechny parky mají strategickou polohu s výborným napojením na důležité komunikace. V rámci těchto parků disponuje P3 pozemky pro výstavbu více než 225 000 m2 pronajímatelných ploch.

Společnost P3 se zaměřuje na poskytování prvotřídních služeb svým klientům v perfektně situovaných, vysoce kvalitních budovách. Všechny nemovitosti, které P3 staví, jsou šetrné k životnímu prostředí a odpovídají nejvyšším mezinárodním standardům.

PointPark Properties zavedl korporátní označení „P3" a používá obchodní značku „P3 Logistic Parks", která lépe vystihuje podnikání společnosti. Více informací o P3 naleznete na webových stránkách www.p3parks.com.

Vlastníky společnosti P3 jsou TPG Real Estate a Ivanhoé Cambridge.

P3 bowling 0473.jpg
Na fotografii zleva: Daniel Kubizňák, P3, vítěz turnaje Ondřej Chlouba, VF Corporation, Jana Stachová, P3.
108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ