BRITSKÁ ZNAČKA SPOTŘEBIČŮ MORPHY RICHARDS SLAVÍ SVÉ 80. NAROZENINY SPECIÁLNÍ RETRO EDICÍ

Vydáno dne: 23. 8. 2016 14:00 MORPHY RICHARDS

Uběhlo přesně 80 let od roku 1936, kdy dva bývalí kolegové, inženýr Donal Morphy a obchodník Charles Richards, založili ve Velké Británii společnost na výrobu domácích elektrospotřebičů. Od té doby expandovala firma Morphy Richards do celého světa a své výrobky vyváží do více než 120 zemí.

„Společnost Morphy Richards se u příležitosti oslav 80 let od svého založení rozhodla připravit speciální výroční edici svých kultovních snídaňových elektrospotřebičů, která tuto dlouhou a mimořádně úspěšnou cestu připomíná," říká Petr Vondráček, marketingový manažer společnosti Solight Holding, s.r.o. „Retro styl a inovativní technologie - to je spojení, kterým tato značka vyjadřuje úctu k vlastní historii i tradici a zároveň potvrzuje ambici být technologicky vždy o krok napřed," dodává Petr Vondráček.

U příležitosti 80. výročí představila společnost Morphy Richards limitovanou retro edici svých nejoblíbenějších produktů, která nese název Accents Special Edition. Moderním produktům 21. století v ní navrátila podobu z první poloviny 20. století. V této produktové snídaňové řadě naleznete originální varnou konvici a toaster v ikonických matných barvách. Topinkovač má všechny technologické vymoženosti: regulovatelný termostat, rozmrazovací funkci, variabilní šíři štěrbin, tepelně izolovaný plášť, prosvětlené ovládací prvky i přihrádku na drobky. Rychlovarná konvice pyramidového tvaru má tělo z nerez oceli a možnost nastavení signalizace varu pískáním, to vše oživuje vzpomínky na dávné časy. Do současnosti uživatele vrací tepelně izolované držadlo, vyjímatelný filtr vodního kamene, osvětlení spínače i bezpečnostní pojistka.

Za zmínku stojí i dvě designové řady elektrospotřebičů s názvy Redefine a Prism. Luxusní edice Redefine klade důraz na kouzlo a estetiku. Spotřebiče jsou vyrobeny z průhledných tvrzených skel, které vodí teplo a svým zákazníkům dovolí nahlédnout do fascinujícího světa připravovaných pokrmů a nápojů. Naopak stylová řada Prism dbá na osobitý ráz snídaňových setů, které díky neotřelému a vkusnému designu, jehož typickým rysem jsou kontrastní lesklé prolisy ve tvaru trojúhelníku, doplní každou moderní kuchyni.

Kromě kuchyňských elektrospotřebičů patří do portfolia společnosti Morphy Richards
i produkty péče o oděvy a domácnost, pro které je kvalita, inovace a design synonymem.

Značka Morphy Richards
Morphy Richards je anglická značka malých domácích elektrospotřebičů, která se může pochlubit bohatou historií výroby svých inovovaných produktů. Založili ji Donal Morphy a Charles Richards v roce 1936 a letos tak slaví úspěšných 80 let. Za tu dobu se stala značka známou téměř po celém světě. V Anglii pokrývá přibližně 90 % domácností, v Evropě její podíl na trhu činí více jak 25 % a své zastoupení má i v Kanadě, Austrálii, Rusku a jižní Africe. Morphy Richards se stal žádanou značkou, která díky svým nejvyšším výrobním standardům nabízí stylový inovační design, kvalitu i spolehlivost a zároveň se jí daří naplňovat hlavní motto společnosti „Smart ideas for your home".

O společnosti Solight Holding, s.r.o.
Solight Holding, s.r.o. je česká společnost specializující se od roku 2009 na dovoz zboží a jeho distribuci do obchodní sítě velkoobchodů i maloobchodů. Ve svém portfoliu značek nabízí pro Českou republiku i Slovensko renomované značky jako jsou Case Logic, Bandridge, Skross, Clingo, JCB, Thule, Fujitsu, Dyson, od července tohoto roku značku Morphy Richards a mnohé další. Důležitou součást produktového portfolia tvoří vlastní značka Solight, skýtající více jak 1 000 produktů různých kategorií. Podrobné informace o produktech a zastoupení společnosti naleznete na stránkách www.solight.cz.

Crest Communications a.s.

Michaela Tomková