ZŮSTAŇTE MOBILNÍ AŽ O ČTYŘI DNY DÉLE

Vydáno dne: 12. 10. 2016 15:20 SKROSS

Technologie výroby akumulátorů zaostává za rychlým vývojem ostatního mobilního hardwaru. Mobilní zařízení jsou stále výkonnější, a proto mají i větší nároky na výdrž baterie. Strach ze situace, že se přístroj vybije v tu nejnevhodnější chvíli, nás proto provází na každém kroku. Existuje však řešení v podobě powerbanky. Švýcarská firma SKROSS, která se zaměřuje na inovativní řešení pro cestovatele a jejich přenosnou elektroniku, vyvinula velkokapacitní powerbanku RELOAD 12, která dokáže plně nabít například mobilní telefon až čtyřikrát po sobě.

SKROSS Reload 12 je powerbanka s kapacitou 12 000 mAh s dvěma nabíjecími výstupy pro USB, jeden klasický 5V/1 000 mAh a druhý rychlonabíjecí 5V/2 100 mAh. Vnitřní lehká baterie typu Li-Pol, která netrpí paměťovým efektem, je přes Micro USB vstup plně nabita za cca 10 hodin. O úrovni stavu napájení informuje přehledná LED signalizace. Powerbanka SKROSS Reload 12 je vybavena automatickým ukončením nabíjením, které tak chrání jak nabíjené zařízení proti přebití, tak i powerbanku před jejím zbytečným vybíjením. Powerbanky jsou nepostradatelným pomocníkem i při služebních cestách, dovolených či víkendech v přírodě, s jejich pomocí můžete dobít nejen mobilní telefon nebo tablet, ale i vybrané fotoaparáty, kamery a čtečky.

Více naleznete na www.adapteryskross.cz

O značce SKROSS
SKROSS je švýcarská společnost, která je lídrem na trhu v poskytování inovativních řešení pro cestovatele a jejich přenosnou elektroniku. Výrobky SKROSS poskytují výkon a svobodu. SKROSS zaručuje stále plně nabité baterie kdekoli na světě, na všech kontinentech. SKROSS dnes působí ve více než 100 zemích po celém světě a úspěšně si upevňuje vedoucí postavení na globálním trhu v oblasti vysoce kvalitního cestovního příslušenství. V současné době sortiment výrobků zahrnuje cestovní adaptéry pro celý svět, včetně nebo bez USB nabíjení, USB nabíječky a baterie, stejně tak jako praktické nabíjení a synchronizaci dat USB kabely. Výrobky jsou k dispozici od obchodů v bezcelních zónách na všech hlavních letištích, přes palubní nabídky předních leteckých společností, po mnoho maloobchodních prodejen a prodejních řetězců po celém světě.

O společnosti Solight Holding, s.r.o.
Solight Holding, s.r.o. je česká společnost specializující se od roku 2009 na dovoz zboží a jeho distribuci do obchodní sítě velkoobchodů i maloobchodů. Ve svém portfoliu značek nabízí pro Českou republiku i Slovensko renomované značky jako jsou Case Logic, Bandridge, Skross, Clingo, JCB, Thule, Fujitsu, Dyson, od července tohoto roku značku Morphy Richards a mnohé další. Důležitou součást produktového portfolia tvoří vlastní značka Solight, skýtající více jak 1 000 produktů různých kategorií. Podrobné informace o produktech a zastoupení společnosti naleznete na stránkách. www.solight.cz

Daniel Sommer
Account Executive
Gsm : +420 778 543 041