ČESKÁ SPOŘITELNA A EIFFEL OPTIK JSOU NOVĚ BLÍŽ SVÝM ZÁKAZNÍKŮM V OC QUADRIO

Vydáno dne: 3. 11. 2016 10:46 OBCHODNÍ CENTRUM QUADRIO

V Obchodním centru Quadrio na Národní třídě v Praze došlo ke dvěma změnám. V -2. patře otevřela svou novou pobočku Česká spořitelna, která se tak vedle ING Bank a Era stala již třetí finanční institucí v OC Quadrio. Nákupní centrum tak rozšiřuje nabídku dalších bankovních služeb. Firma Eiffel Optik chce poskytovat ještě lepší služby a tak využila nově uvolněné prodejní jednotky v -1. patře, kam přestěhovala portfolio dioptrických brýlí, slunečních brýlí, kontaktních čoček a dalších optických pomůcek.

V pondělí 31. října oslavilo OC Quadrio druhé výročí své existence. Po celý týden od 31. října do 4. listopadu proto probíhá v přízemí nákupního centra narozeninová akce, při které mají všichni návštěvníci možnost odnést si jeden z 2 500 připravených dárků.

Více informací naleznete na www.quadrio.cz

Multifunkční komplex Quadrio se nachází nad stanicí metra Národní třída. Prosklená budova s pozoruhodnou architekturou nabízí obchodní prostory o rozloze 8 500 m2, kanceláře o celkové velikosti 16 400 m2 a 250 parkovacích míst. Čtyřpatrová nákupní galerie s více než šedesáti obchody se stala oblíbeným místem v samém centru Prahy, kde lidé tráví čas při obědech, pracovních schůzkách i každodenních nákupech. Součástí OC Quadrio je i venkovní prostranství s pohyblivou skulpturou od umělce Davida Černého, která představuje hlavu významného spisovatele Franze Kafky. www.quadrio.cz

Daniel Sommer
Account Executive