INTELLISTEAM, ZDRAVÉ VAŘENÍ V PÁŘE

Vydáno dne: 6. 12. 2016 10:07 MORPHY RICHARDS

Vaření v páře má v oblibě stále více lidí. A není se čemu divit. Tento více jak tisíc let starý způsob tepelné úpravy potravin je označován jako jeden z nejzdravějších. Díky němu si totiž připravované pokrmy uchovají více vitamínů, minerálních látek a antioxidantů, než při jakékoliv jiné úpravě. Anglická společnost Morphy Richards představuje svůj parní hrnec Intellisteam, díky kterému bude vaření v páře vždy jednoduché a rychlé.

Způsob připravování pokrmů v páře je velmi šetrný a respektuje přirozenou strukturu potravin. Zachovává proto až o 50 % více vitamínů, minerálů, antioxidantů i esenciálních mastných kyselin. Vlastní šťáva zůstává uvnitř potraviny a jejich přirozená chuť, barva ani tvar se tepelnou úpravou nemění. Pokrmy proto není třeba příliš dochucovat a vaření navíc probíhá bez přidání tuku. Tento způsob tepelné úpravy potravin je vhodný pro zdravé hubnutí, redukci váhy i diety doporučené lékaři. Připravená jídla jsou lépe stravitelná, méně kalorická a šetrnější k zažívání.

Intellisteam od Morphy Richards je vhodný pro přípravu zeleniny, masa, ryb i příloh. Pomůže také s rozmrazováním či naopak s ohřevem pokrmu. Parní hrnec je vybaven 2 samostatnými vaničkami o objemu 500 ml, mísou o objemu 1 l a dalším nástavcem pro zvýšení objemu. Ty jsou rozloženy v jednom patře, čímž je zaručena snadná i bezpečná manipulace a umožňují přípravu rozličných jídel ve stejný čas. Vodní pára prochází skrze jednotlivé nádoby a nepřenáší s sebou žádné pachy, chutě se neprolínají a zůstávají jedinečné.

Ovládání Intellisteamu usnadňuje přehledný LCD display i předprogramované časy pro přípravu různých druhů jídel. Zásobník vody je dobře dostupný a uzpůsobený pro jeho snadné doplnění i během vaření. Stejně pohodlně přístupná je i odkapová mísa. Jednotlivé části určené pro přípravu potravin jsou navíc omyvatelné v myčce na nádobí.

Značka Morphy Richards
Morphy Richards je anglická značka malých domácích elektrospotřebičů, která se může pochlubit bohatou historií výroby svých inovovaných produktů. Založili ji Donal Morphy a Charles Richards v roce 1936 a letos tak slaví úspěšných 80 let. Za tu dobu se stala značka známou téměř po celém světě. V Anglii pokrývá přibližně 90 % domácností, v Evropě její podíl na trhu činí více jak 25 % a své zastoupení má i v Kanadě, Austrálii, Rusku a jižní Africe. Morphy Richards se stal žádanou značkou, která díky svým nejvyšším výrobním standardům nabízí stylový inovační design, kvalitu i spolehlivost a zároveň se jí daří naplňovat hlavní motto společnosti „Smart ideas for your home". www.morphyrichards.cz

O společnosti Solight Holding, s.r.o.
Solight Holding, s.r.o. je česká společnost specializující se od roku 2009 na dovoz zboží a jeho distribuci do obchodní sítě velkoobchodů i maloobchodů. Ve svém portfoliu značek nabízí pro Českou republiku i Slovensko renomované značky jako jsou Case Logic, Bandridge, Skross, Clingo, JCB, Thule, Fujitsu, Dyson, od července tohoto roku značku Morphy Richards a mnohé další. Důležitou součást produktového portfolia tvoří vlastní značka Solight, skýtající více jak 1 000 produktů různých kategorií. Podrobné informace o produktech a zastoupení společnosti naleznete na stránkách www.solight.cz.

Crest Communications a.s.
Michaela Tomková
Ostrovní 30, 110 00 Praha 1
mobil.: +420 731 613 608
E- mail:michaela.tomkova@crestcom.cz

48780 Steamer With Food.jpg
Intellisteam Morphy Richards I.
Product_Shot_BJL.JPG
Intellisteam Morphy Richards II.
Steamer_Dial_Detail.jpg
Ovládací panel Intellisteam
Steamer_Loading_Tray.jpg
Intellisteam Morphy Richards III.
108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ