EN CZ SK

Realism (dříve T.E)

http://www.realism.cz

Developerská skupina Realism [výslovnost: ˈrɪəˌlɪzəm] (dříve T.E) se soustředí na realizaci osobitých projektů odrážejících specifický životní styl svých obyvatel či uživatelů. Značka Realism zastřešuje skrze činnost specializovaných společností hned čtyři segmenty realitního byznysu - development pozemků a projektový management, realizaci staveb, investice do nemovitostí a asset management. Cílem je pokrývat všechna hlavní odvětví nemovitostního trhu a poskytovat tak kompletní servis - od investice přes přípravu projektu a řízení stavby až po následnou správu portfolia.

Skupina Realism dosud zrealizovala projekty Barrandovská zahrada, Truhlárna, Milhouse, Sakura a Bleriot. Formou prodeje projektu s vydaným stavebním povolením dokončila Barrandez-vous. Sakura je první rezidencí v Česku pracující s principem visutých zahrad. Byla nominována mezi šest finalistů kategorie Project of the Future v rámci světově největší architektonické soutěže WAN Awards. Zařadila se také mezi šestnáct nejlepších staveb světa v kategorii Residential - Future Project mezinárodní soutěže World Architecture Festival. Dalším úspěšným projektem skupiny Realism je rezidence Truhlárna, která se stala vítězem v kategorii Rezidenční projekty menšího rozsahu soutěže Best of Realty 2018. V ročníku 2019 developer prvenství obhájil s rezidencí Barrandovská zahrada a v následujícím roce s projektem Sakura získal třetí místo v kategorii projektů většího rozsahu.

Skupina aktuálně rozvíjí několik projektů v Praze a Středočeském kraji. Pracuje také na nových akvizicích. Ve střednědobém horizontu plánuje expanzi do zahraničí.

 

Press releases

Released: 4. 10. 2018 10:30 Realism (dříve T.E)

Skupina T.E představila rezidenční projekt Barrandez-vous. Celkem dva bytové domy s více než 130 jednotkami vzniknou v klidné lokalitě na pražském Barrandově. Součástí areálu budou i komerční prostory a velký park. Dokončení developer plánuje na rok 2020.

Read more
Released: 16. 8. 2018 9:21 Realism (dříve T.E)

Skupina T.E dokončila hrubou stavbu své nejzelenější rezidence Sakura v pražských Košířích. Při této příležitosti developer na střeše domu zasadil první strom sakury. Japonské třešně se totiž stanou hlavní dominantou tohoto mezinárodně uznávaného projektu. Celkové dokončení je naplánováno na 2. čtvrtletí příštího roku.

Read more
Released: 17. 7. 2018 11:05 Realism (dříve T.E)

Partner skupiny T.E Martin Hubinger se stal členem představenstva prestižní Nadace Knihovny Václava Havla v New Yorku. V neziskové organizaci založené v roce 2012 s cílem šířit odkaz Václava Havla má na starosti oblast strategických partnerství.

Read more
Released: 16. 7. 2018 10:23 Realism (dříve T.E)

Developerská a stavební skupina T.E koupila jeden z pozemků původního stavebního dvora na Jarově. V areálu o výměře přibližně 1,4 hektaru plánuje postavit polyfunkční projekt s byty, kancelářemi a obchody. Tuto rozvojovou lokalitu se stávajícími sklady a dílnami tak promění na moderní městské bydlení s potřebnou občanskou vybaveností. Pro skupinu T.E se jedná o doposud nejrozsáhlejší akvizici, kterou se posouvá k realizaci větších, nejen čistě rezidenčních projektů.

Read more
Released: 10. 7. 2018 12:32 Realism (dříve T.E)

Developerská a stavební skupina T.E rozšířila své řady o nové zaměstnance. Obsadila vedoucí pozice obchodního oddělení a developmentu. S ohledem k chystaným projektům plánuje do konce letošního roku posílit i další týmy od finančního po právní, zaměří se i na svou stavební divizi.

Read more

Download
Realism (dříve T.E)

Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.