EN CZ SK

Schwarzkopf Professional

Společnost Henkel působí celosvětově s vedoucími značkami a technologiemi ve třech oblastech: Laundry & Home Care, Beauty Care a Adhesive Technologies. Společnost Henkel založená v roce 1876 si drží globální vedoucí postavení na trhu jak ve spotřebitelském, tak v průmyslovém segmentu, díky světoznámým značkám, jakými jsou Persil, Schwarzkopf a Loctite. Společnost Henkel zaměstnává okolo 50 000 lidí a vykazuje obrat ve výši 18,1 miliard eur a čistý provozní zisk 2,9 miliard eur za fiskální rok 2015. Prioritní akcie společnosti Henkel jsou evidované v indexu DAX na německé burze cenných papírů.

Další informace naleznete na www.schwarzkopfpro.com a www.henkel.com/press

 

Press releases

Released: 31. 10. 2018 16:15 Schwarzkopf Professional

Novinka #REdefiningyou od Schwarzkopf Professional vychází z nápadů a inspirací světových top vlasových guru a influencerů. Ti společně udávají kolekci styl a inovaci s důrazem na individualitu. Základ kolekce tvoří právě posílení osobního kouzla, které na nás dýchá z přehlídkových mol, ale zároveň si ho utváříme i každý z nás. Působivost této kolekce načerpáte společně se třemi dechberoucími trendy, jejichž jedinečnost podtrhuje vytvoření profesionálních proměn vhodných pro každý styl života.

Read more
Released: 30. 10. 2018 16:10 Schwarzkopf Professional

Babie leto sa skončilo a sychravé počasie sa hlási o slovo. Avšak aj v tomto období chceme vyzerať stále dobre. Mnohí z nás tak riešia dilemu, ako udržať účes bezchybný aj pod čapicou či klobúkom, a zároveň sa stále cítiť príťažlivo. Vďaka novému, úplne revolučnému fixačnému vlasovému spreju OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net od Schwarzkopf Professional je to odteraz možné. Účes vydrží a vlasy budú vyzerať skvelo počas celého dňa.

Read more
Released: 30. 10. 2018 16:00 Schwarzkopf Professional

Babí léto skončilo a sychravé počasí se hlásí o slovo. Ale i v tomto období chceme vypadat stále dobře. Mnozí tak řeší dilema, jak udržet účes bezchybný i pod čepicí či kloboukem a zároveň se pořád cítit přitažlivě. Díky novému, zcela revolučnímu fixačnímu vlasovému spreji OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net od Schwarzkopf Professional, to je nyní možné. Účes vydrží a vlasy budou vypadat skvěle celý den.

Read more
Released: 8. 10. 2018 13:06 Schwarzkopf Professional

BC Fibre Clinix pokládá základní kámen pro obnovu vlasů s novou Triple Bonding a C21 technologií. V harmonii s těmito postupy jsou i služby individuálně řešené na míru klienta a jedinečné nástroje, které zajistí dokonalý výsledek. Schwarzkopf Professional již v tomto roce znovu uvedl v plném rozsahu prémiovou značku péče o vlasy BC Bonacure se složkami inspirovanými péčí o pleť a přelomovou Micelární Technologií. Účelem bylo přinést profesionální a inovativní péči o vlasy nejen do salonů, ale věnovat ji pozornost i doma. S novou hloubkovou péčí BC Fibre Clinix od Schwarzkopf Professional dochází k převratu při regeneraci poškozených vlasů. Technologie Triple Bonding a C21 obsažené v BC Fibre Clinix společně s novými posilujícími Boostery udávají osobitý přístup, který umožňuje kadeřníkům splynout s přáním klienta.

Read more
Released: 8. 10. 2018 12:12 Schwarzkopf Professional

BC Fibre Clinix kladie základný kameň pre obnovu vlasov pomocou novej technológie Triple Bonding a C21. O dokonalý výsledok sa postarajú individuálne navrhnuté služby šité na mieru klientovi, ktoré idú ruka v ruke s týmito postupmi.

Read more
Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.