EN CZ SK

Schneider Electric

https://www.se.com/cz/cs/

Schneider Electric je hlavní hráč v oblasti digitální transformace, automatizace a řízení energií. Poskytuje řešení pro domácnosti, budovy, datová centra, infrastrukturu a průmysl. Společnost je zastoupena ve více než stovce zemí a je nezpochybnitelným lídrem ve správě napájení, zejména u zařízení s vysokým napětím, dále v oblasti zabezpečení napájení a automatizačních systémech. Poskytujeme integrovaná efektivní řešení, která kombinují energii, automatizaci a software. V rámci našeho globálního ekosystému spolupracujeme s největší komunitou partnerů, integrátorů a vývojářů. Díky naší otevřené platformě tak můžeme zajišťovat provozní efektivitu i kontrolu procesů v reálném čase. Věříme, že skvělí lidé a partneři dělají ze Schneider Electric stejně tak skvělou společnost a že máš závazek vůči inovacím, rozmanitosti a udržitelnosti zaručuje, že heslo Life is on platí všude, pro každého a v každém okamžiku. Více na www.se.com.

Press releases

Released: 13. 9. 2023 13:25 Schneider Electric

Zástupci společnosti Schneider Electric v čele s generálním ředitelem Pavlem Bezuckým ocenili své partnery, kteří se zapojili do historicky prvního ročníku soutěže Sustainability Impact Awards. Ta je součástí širšího programu „Partnerství pro udržitelnost“ a hodnotí počínání partnerů společnosti Schneider Electric v oblasti udržitelnosti ve dvou kategoriích: udržitelnost ve vztahu ke každodennímu provozu a ve vztahu k zákazníkům. Mezi oceněnými figurují firmy zaměřující se na automatizaci budov LIVIN’IN a Buildsys a společnost zabývající se výrobou Eko-linek na zpracování tříděného komunálního odpadu LISA TECH. Předání ocenění bylo součástí slavnostního setkání, kterého se kromě oceněných partnerů zúčastnili také investoři jednotlivých projektů. Událost proběhla pod záštitou Francouzského velvyslanectví a za účasti francouzského velvyslance Alexise Dutertra 6. září 2023 v prostorách Buquoyského paláce.

Read more
Released: 3. 8. 2023 10:00 Schneider Electric

Praha (3. srpna 2023) – Společnost Schneider Electric, globální lídr v oblasti energetického managementu a automatizace, zahájil výstavbu nové inteligentní továrny v maďarském městě Dunavecse. Nový závod, jehož plánované investiční náklady byly vyčísleny na 40 milionů eur, se bude rozkládat na ploše 25 000 m² a zaměstná celkově 500 lidí. Do provozu by měl být uveden v roce 2024.

Read more
Released: 17. 7. 2023 11:25 Schneider Electric

Společnost Schneider Electric, globální leader v oblasti digitální transformace, automatizace a řízení energií, představila novou metodu, která firmám pomáhá pochopit celkový dopad podnikových datových center na životní prostředí. Součástí této metody, která je podrobně popsána v bílé knize, je bezplatná kalkulačka CO2e pro životní cyklus datových center, první nástroj svého druhu pro přesný odhad celkové uhlíkové stopy datových center, a to včetně Scope emisí 1, 2 a 3.

Read more
Released: 11. 7. 2023 9:16 Schneider Electric

Společnost Schneider Electric, hlavní hráč v oblasti digitální transformace, automatizace a řízení energií, ve spolupráci se společností GreenYellow, odborníkem na decentralizovanou výrobu solární energie a řešení energetické účinnosti, představuje nové řešení Microgrid Energy-as-a-Service (EaaS). Toto řešení umožňuje firmám a průmyslovým podnikům zvýšit jejich energetickou odolnost a udržitelnost a zároveň nevyžaduje žádné počáteční kapitálové investice. Představuje tak ideální způsob, jak čelit rostoucím cenám elektrické energie, se kterými se za poslední dva roky celá Evropa potýká.

Read more
Released: 28. 6. 2023 14:01 Schneider Electric

Aktivní akviziční strategie společnosti Schneider Electric přinesla do jejího portfolia více než 100 značek, jejichž produkty, služby a řešení vytvořily základ nabídky řešení Schneider Electric v oblasti průmyslového a energetického managementu. Patří mezi ně i Modicon, který v letošním roce slaví 55 let od chvíle, kdy světu představil první programovatelný automat na světě – PLC neboli Programmable Logic Controller, a odstartoval tak významný pokrok v oblasti průmyslové automatizace a řízení.

Read more
Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.