EN CZ SK

PASSERINVEST GROUP

http://www.passerinvest.cz

Passerinvest Group (dále Passerinvest) je ryze český stavitel a investor. Společnost byla založena Radimem Passerem již v roce 1991 a od té doby získala řadu zkušeností s výstavbou administrativních a komerčních budov, rezidenčních objektů i občanské vybavenosti. Passerinvest je jako odpovědný urbanistický developer od roku 1998 spojován převážně s Brumlovkou (BB Centrum) v Praze 4, které je jedním z největších a nejúspěšnějších urbanistických projektů nejen v České republice, ale v celé Evropě. Dalším významným projektem v portfoliu společnosti jsou Nové Roztyly, konkrétně brownfield bývalých jatek areálu Interlov, kde by v budoucnosti mělo vzniknout místo s příjemným bydlením s velkým parkem, doplněné o služby široké veřejnosti a administrativní funkci. Principy městské výstavby a dlouhodobě udržitelný rozvoj Prahy i České republiky jsou součástí vize společnosti Passerinvest, která si díky svému odpovědnému přístupu vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, zákaznický přístup a zejména zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí.

Press releases

Released: 6. 12. 2017 13:45 PASSERINVEST GROUP

Moderní sál Společenského centra BETHANY v multifunkčním areálu BB Centrum na Praze 4 se v úterý 12. prosince rozezní klasickými i vánočními písněmi Hvězdného vánočního koncertu pro veřejnost. Od 18 hodin zde vystoupí sopranistka Yukiko Kinjo a barytonista Vratislav Kříž, a také uznávaní hudebníci Kateřina Englichová, Jitka Hosprová či Lenka Navrátilová. Výtěžek ze vstupného bude věnován na podporu lektora Balance Clubu Brumlovka Vládi Mikuláše, který onemocněl ALS - amyotrofickou laterální sklerózou, a jeho rodiny. Vstupenky za symbolickou částku 100,- lze zakoupit v Klientském centru Balance Clubu Brumlovka v přízemí obchodní pasáže budovy BRUMLOVKA.

Read more
Released: 28. 11. 2017 11:59 PASSERINVEST GROUP

On December 6th, the mall in the FILADELFIE building in the multifunctional BB Centrum complex in Prague 4 will be filled with more than 30 Czech designers. The Christmas Office Design Market sales exhibition will present the work of interesting Czech producers of fashions, jewellery, leather goods, home accessories, toys, graphics, and much, much more. A Christmas atmosphere will waft through the entire market, supported by stands with confections, a special Christmas menu and musical accompaniment by a pianist. The Office Design Market will be open in the FILADELFIE building mall on December 6th from 11 a.m until 6 p.m.

Read more
Released: 28. 11. 2017 11:38 PASSERINVEST GROUP

Pasáž budovy FILADELFIE v multifunkčním areálu BB Centrum na Praze 4 zaplní ve středu 6. prosince více než 30 českých designérů. Vánoční Office Design Market během prodejní výstavy představí práci zajímavých českých tvůrců z oblasti módy, šperků, kožených výrobků, interiérových doplňků, hraček, grafiky a mnoha dalšího. Celý market bude provoněn vánoční atmosférou, kterou podpoří stánky s cukrovím, speciální vánoční menu i hudební doprovod klavíristy. Office Design Market bude v pasáži budovy FILADELFIE otevřen 6. prosince od 11 do 18 hod.

Read more
Released: 9. 11. 2017 15:28 PASSERINVEST GROUP

Ten years after its opening, Balance Club Brumlovka, a fitness and wellness centrum in BB Centrum in Prague 4, has an entirely new look. The comprehensive reconstruction of the fitness centre has not only brought a change of design, but also completely new first-rate Technogym equipment and the Octagon functional zone from the Escape brand for exercising with your own weight. The halls for group lessons and cycling also got a new appearance and new equipment.

Read more
Released: 9. 11. 2017 15:15 PASSERINVEST GROUP

Balance Club Brumlovka, fitness a wellness centrum v BB Centru na Praze 4, se po deseti letech od svého otevření dočkal zcela nového kabátu. Komplexní rekonstrukce fitness přinesla nejen změnu designu, ale také kompletně nové vybavení prvotřídními stroji značky Technogym a funkční zónu Octagon od značky Escape pro cvičení s vlastní vahou. Nový vzhled i vybavení dostaly také sály pro skupinové lekce a cycling.

Read more

Download
PASSERINVEST GROUP

Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.