EN CZ SK

TPA

http://www.tpa-group.cz/cs

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem ve dvanácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména v oblastech daňového poradenství, vedení účetnictví, auditu, oceňování a poradenství při akvizicích.  Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

 

Press releases

Released: 3. 5. 2017 15:11 TPA

TPA, přední česká poradenská společnost, se stala partnerem šestého ročníku předávání ocenění Podnikový právník 2017, které organizovala Unie podnikových právníku a mediální dům Economia. V rámci slavnostního večera předal Jiří Hlaváč, partner TPA, hlavní cenu v kategorii Právo v bankovnictví a pojišťovnictví Martinu Laurovi, Head of Legal Department Kooperativa pojišťovna, a.s. Předávání cen proběhlo na konci dubna v pražském kongresovém centru Erbia.

Read more
Released: 20. 4. 2017 15:02 TPA

TPA, přední česká poradenská společnost, se již tradičně zapojila do sbírky a organizace dobročinného bazárku Lékořice. Pro letošní jarní bazárek se mezi zaměstnanci TPA vybralo ještě více oblečení, hraček, elektroniky a sportovního vybavení. I díky jejich přispění a pomoci s vlastní organizací akce dosáhla vybraná částka 86 208 Kč. Bude použita na psychosociální aktivizaci pacientů i na zkvalitnění a zpříjemnění dlouhotrvající léčby v Thomayerově nemocnici.

Read more
Released: 18. 4. 2017 13:02 TPA

Poslanecká sněmovna na začátku dubna finálně schválila již jednou odhlasovaný daňový balíček (sněmovní tisk 873), který Senát vrátil s pozměňovacími návrhy. Poslanci ale návrhy odmítli a schválili zákon v původním znění. Schválený balíček mimo jiné zahrnuje navýšení daňového zvýhodnění na druhé a další vyživované dítě zpětně za rok 2017, snižuje limity pro výdajové paušály živnostníků, rozšiřuje možnost placení paušální daně na podnikatele se zaměstnanci či zavádí nový institut nespolehlivé osoby a koncepční změny u DPH pro osoby, které společně podnikají na základě smlouvy o společnosti.

Read more
Released: 3. 4. 2017 13:41 TPA

TPA, přední česká poradenská společnost, a Kinstellar, mezinárodní advokátní kancelář, společně připravily seminář pro zájemce o investování či expanzi na srbský trh. Odborníci z obou společností seznámili účastníky zejména s právními aspekty podnikání v Srbsku a s daňovými povinnostmi a právy firem při vstupu do podnikání v Srbsku. Pro ucelenější pohled se také zaměřili na současnou politickou situaci a ekonomické postavení Srbska v evropském kontextu. Semináře se zúčastnilo na tři desítky posluchačů včetně srbského konzula Stefana Tomaševiće.

Read more
Released: 14. 3. 2017 9:54 TPA

TPA, přední česká poradenská společnost, a Kinstellar, mezinárodní advokátní kancelář, společně přichystali seminář o možnostech investování v Srbsku. Hlavními tématy budou, investiční prostředí, M&A a daňový systém v Srbsku. Seminář se uskuteční 29. března v sídle pražské pobočky advokátní kanceláře Kinstellar.

Read more

Download
TPA

Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.