EN CZ SK

TPA PODPOŘILA NADAČNÍ FOND ROZUM A CIT

Released: 17. 1. 2018 13:35 TPA

TPA, přední česká poradenská společnost, darovala nadačnímu fondu Rozum a Cit 40 000 Kč a 3 počítače All-in-one. Část finančního daru bude použita na činnost organizace a část bude rozdělena konkrétním rodinám. Do rodin budou darovány i všechny počítače.

Poradenská společnost TPA darovala 40 000 Kč Nadačnímu fondu Rozum a Cit věnujícímu se pěstounské péči. Peníze budou rozděleny mezi dvě náhradní rodiny. Z částky 20 000 Kč půjde část peněz na vzdělávání mladého středoškoláka, který po smrti své pěstounky zůstal sám v péči své sestřenice a na vybavení dětského pokoje pro 4 sourozence v pěstounské péči. Další část peněz bude využita na činnost nadačního fondu. TPA darovala i vyřazené, ale plně funkční, počítače All-in-one, které budou věnovány do rodin.

Nadační fond Rozum a Cit podporuje náhradní rodiny nejen finančně, ale i materiálně. V průběhu roku pro ně pořádá různé akce a společná setkání. Důležitou součástí nadačního fondu je šíření osvěty
o náhradní rodinné péči.

Marcela Štefcová
Ostrovní 126/30
fax: +420 234 648 666
gsm: + 420 731 613 669
e-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

Informace pro editory:

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem v jedenácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména z oblasti daňového poradenství a auditu. Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly Roelfs v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

Images
TPA_Rozum a cit.jpg
Patroni nadace Rozum a cit Vojtěch Bernatský (vlevo) a Naďa Konvalinková spolu se zástupci Nadačního fondu Rozum a Cit a Rostislavem Kunešem (vpravo), partnerem TPA, na tradičním setkání pěstounských rodin na lodi
Current Clients