EN CZ SK

NOVÝ BOROTALCO ACTIVE – BUĎTE V POHYBU BEZ POCENÍ

Released: 22. 5. 2018 10:24 BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO

Praha, 22. května – Jste rádi v pohybu a hledáte aktivního a svěžího spojence proti pocení? Oblíbená italská značka deodorantů Borotalco přichází na trh s novým deodorantem Borotalco Active. Pokročilá technologie Odor-Conventer™ vás ochrání v okamžiku, kdy to nejvíce potřebujete. Čím více pohybu, tím větší účinek.

Vyzkoušejte unikátní aktivaci potem a pohybem. Nové deodoranty Borotalco Active jsou doplněny o speciální mikrokapsle, které se aktivují v době zvýšeného pocení a pohybu. Jejich aktivní složky uvolňují extra vůni v okamžicích, kdy je extra účinek nejvíce zapotřebí. Čím více se potíte, tím více to funguje.

U tradičních deodorantů většinou vůně rychle zmizí. Borotalco Active, díky své aktivaci potem a pohybem, uvolňuje intenzivněji příjemnou a svěží vůni citrusů a limetek. Při sportování nebo jiné zátěži tak budete svěží a pod ochranou. Nové deodoranty poskytují až 48hodinový účinek, neobsahují žádný alkohol a jsou dermatologicky testovány.

Řada deodorantů Borotalco Active obsahuje sprej o objemu 150 ml a kuličkové balení o objemu 50 ml. Sprej je ideální pro dokonalé osvěžení a k rovnoměrné aplikaci. Kuličková varianta umožňuje praktické nanášení a je ideální na cestování. Oba typy deodorantů Borotalco Active se prodávají za doporučenou cenu 99,90 Kč.

Tradiční italská značka Borotalco vznikla v roce 1878 v malé lékárně ve Florencii, kdy lékárník Henry Roberts vyvinul jemný prášek z čistého přírodního mastku s nezaměnitelnou vůní. Klasický tělový pudr se později stal hlavní inspirací pro další výrobky Borotalco, jako jsou deodorant nebo sprchové gely.

Poznámky pro editory:

Společnost BOLTON CZECHIA
Je dceřinou firmou skupiny Bolton Group, která je dynamicky rostoucí mezinárodní společností vyrábějící a uvádějící na trh širokou řadu vysoce kvalitních spotřebních výrobků, jež jsou přítomny ve více než 125 zemích světa. Klíčovou potravinářskou značkou Bolton Czechia je Rio Mare. Mezi další výrobky z portfolia Bolton Czechia pro Českou republiku patří zejména extra panenské olivové oleje Monini, krájená rajčata a pyré Mutti, prémiové italské těstoviny Rummo, italská pesta Arisi, šťáva ze sicilských citronů LiMMi, balsamikové octy Ponti a japonské sójové omáčky Kikkoman. Více na www.boltonczechia.cz

Kontakt: Lukáš Klapil, Crest Communications Ostrava, e-mail: klapil@crestmorava.cz, mob.: 603 824 194

Images
Foto_Borotalco Active_roll-on.jpg
Foto_Borotalco Active_spray.jpg
Current Clients
Referential Clients
phone: +420 731 613 608
phone: +420 596 620 435 – 6
phone: +421 904 283 825