EN CZ SK

NOVINKA: STOP NADMĚRNÉMU POCENÍ S NOVÝM BOROTALCO INTENSIVE

Released: 15. 8. 2018 11:42 BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO

Praha, 15. srpna 2018 – Nadměrné pocení je nepříjemný problém, který má ale řešení. Vyzkoušejte nový deodorant Borotalco Intensive. Přináší extra účinek, omezuje pocit vlhkosti a zklidňuje pokožku. Pomůže vám v obtížných a stresových situacích až po dobu 48 hodin.

Pracovní stresy, fyzické a psychické nepohodlí a další obtížné situace způsobují některým lidem nadměrné pocení. Nepříjemné životní situace pomůže zvládnout extra účinný deodorant Borotalco Intensive. Účinné složení kombinuje přírodní mastkový prášek Microtalcum s prvky, která mají vysokou absorpční schopnost, zklidňují a chrání pokožku.

S novým deodorantem Borotalco Intensive skoncujete s nepříjemným nadměrným pocením jednou pro vždy a získáte zvýšenou účinnost při pocení, pocit suchosti, ochranu ve stresových situacích a jemnou pokožku až po dobu 48 hodin. Deodoranty Borotalco Intensive s nezaměnitelnou vůní Borotalco jsou vhodné pro muže i ženy, neobsahují alkohol a jsou dermatologicky testovány.

Řada deodorantů Borotalco Intensive obsahuje sprej o objemu 150 ml a kuličkové balení o objemu 50 ml. Kuličková varianta umožňuje praktické nanášení, nezanechává žmolky a je ideální na cestování. Sprej je ideální pro dokonalé osvěžení a k rovnoměrné a jednoduché aplikaci. Oba typy deodorantů Borotalco Intensive se prodávají za doporučenou cenu 99,90 Kč.

Poznámky pro editory:
Společnost BOLTON CZECHIA
Je dceřinou firmou skupiny Bolton Group, která je dynamicky rostoucí mezinárodní společností vyrábějící a uvádějící na trh širokou řadu vysoce kvalitních spotřebních výrobků, jež jsou přítomny ve více než 125 zemích světa. Klíčovou potravinářskou značkou Bolton Czechia je Rio Mare. Mezi další výrobky z portfolia Bolton Czechia pro Českou republiku patří zejména extra panenské olivové oleje Monini, krájená rajčata a pyré Mutti, prémiové italské těstoviny Rummo, italská pesta Arisi, šťáva ze sicilských citronů LiMMi, balsamikové octy Ponti a japonské sójové omáčky Kikkoman. Více na www.boltonczechia.cz

Kontakt: Lukáš Klapil, Crest Communications Ostrava, e-mail: klapil@crestmorava.cz, mob.: 603 824 194

Images
Foto_Borotalco Intensive_roll-on.jpg
Foto_Borotalco Intensive_sprej.jpg
Current Clients
Referential Clients
phone: +420 731 613 608
phone: +420 596 620 435 – 6
phone: +421 904 283 825