EN CZ SK

ŘÁD NADAČNÍHO FONDU ROZUM A CIT ZÍSKAL ROSTISLAV KUNEŠ

Released: 8. 1. 2019 10:04 TPA

Nadační fond Rozum a Cit věnující se pomoci náhradním rodinám na svém pravidelném vánočním setkání pro pěstounské rodiny ocenil Rostislava Kuneše, generálního ředitele TPA, Řádem citlivého rozumu. Společnost TPA podporuje Nadační fond Rozum a Cit od roku 2006 a za tu dobu přispěla na desítky projektů podporujících náhradní rodiny i na činnost organizace.

Řád citlivého rozumu získala vedle společnosti TPA také společnost ČSOB a.s. Nadační fond Rozum a Cit každoročně předává Řád citlivého rozumu v podobě křišťálového srdce svým dlouholetým podporovatelům jako poděkování za jejich mnohdy nejen finanční výpomoc.

„Spolupráce s TPA je krásná, s mnohaletým osobním kontaktem, jak se mnou, tak s pěstounskými rodinami, které pan Kuneš potkává na našich pravidelných setkáních. Velmi si vážím jeho důvěry a zájmu o problematiku náhradních rodin. Pan Kuneš rozšířil svoji podporu z firemního dárcovství do svých soukromých aktivit. Děkujeme za krásné finanční dary, za velké osobní nasazení a zájem pomáhat ohroženým dětem," uvedla k předání ocenění Marie Řezníková, ředitelka Nadačního fondu Rozum a Cit.

Nadační fond Rozum a Cit podporuje náhradní rodiny nejen finančně, ale i materiálně. V průběhu roku pro ně pořádá různé akce a společná setkání. Důležitou součástí nadačního fondu je šíření osvěty
o náhradní rodinné péči.

Marcela Štefcová
Ostrovní 126/30
gsm: + 420 731 613 669
e-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

Informace pro editory:

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem v jedenácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména z oblasti daňového poradenství a auditu. Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

Images
TPA_Rozum a Cit_Rad citliveho rozumu.jpg
Current Clients
Referential Clients