EN CZ SK

MICHAELA NEDOROSTOVÁ JE NOVOU ASSET MANAŽERKOU V CA IMMO

Released: 17. 4. 2019 15:14 CA IMMO

Michaela Nedorostová (33) se připojila k pražskému týmu CA Immo na pozici asset manažerky. V nové funkci bude mít na starosti správu svěřeného portfolia nemovitostí v podobě kancelářských budov Visionary a Amazon Court včetně podpory a péče o nájemce a dalšího rozvoje stávajících objektů s důrazem na nové technologie, zdravé vnitřní prostředí, komfort a flexibilitu nájemců.

Michaela Nedorostová získala titul Master of Science se zaměřením na environmentální management na Cranfield University of Life Science ve Velké Británii a je také absolventkou magisterského studia na Provozně ekonomické fakultě ČZU v Praze. Před nástupem do CA Immo strávila téměř osm let ve společnosti CBRE, kde jako seniorní konzultantka se zaměřením na projektový management a koordinaci certifikačního procesu budov podle standardu BREEAM, poskytovala poradenské služby týkající se všech aspektů trhu nemovitostí. Kromě toho je již dlouholetým členem představenstva neziskové organizace Česká rada pro šetrné budovy.

Michaela Nedorostová hovoří plynně anglicky a německy. Mezi její koníčky patří zejména sport, cestování, hudba a event management.

O společnosti CA Immo
CA Immo se specializuje na kancelářské nemovitosti v hlavních městech střední Evropy. Společnost pokrývá všechny činnosti v rámci komerčních realit včetně pronájmu a developmentu komerčních nemovitostí s využitím svých expertních znalostí. CA Immo byla založena v roce 1987, přičemž je kótovaná na vídeňské burze cenných papírů v rámci indexu ATX.

Denisa Kolaříková
Gsm: +420 731 613 606
email: denisa.kolarikova@crestcom.cz

Images