EN CZ SK

85 % BYTŮ VE 4. FÁZI CHRUDIMPARKU JE PRODÁNO. DALŠÍ ETAPA SE ZAČNE PRODÁVAT JEŠTĚ NA JAŘE

Released: 25. 4. 2019 14:30 LINKCITY

V rezidenčním projektu Chrudimpark společnosti Linkcity Czech Republic zbývají v nabídce poslední čtyři volné byty. V pořadí již čtvrtý dům s názvem Jeřáb tvoří 27 bytů v dispozicích od 1+kk do 4+kk. Právě vznikající novostavba se nachází pouhých deset minut chůze od centra města v těsné blízkosti městského parku. Dokončena bude ještě letos na podzim. Developer mezitím plánuje další fázi čítající tři bytové domy s 90 jednotkami. Prvních 30 bytů bude uvedeno na trh před začátkem letních prázdnin. Předpokládaný termín jejich dokončení je v závěru příštího roku.

„Jsme rádi, že výstavba rezidenčního domu Jeřáb probíhá podle plánu a těší se velkému zájmu ze strany potenciálních kupců. Rezidenční projekt Chrudimpark pojímáme jako ucelený komplex, který je vhodný pro rodiny s dětmi i investory. Nabídku v nově připravované fázi proto tvoří převážně byty ve velikostech 2+kk a 3+kk, o které je aktuálně největší zájem," říká Clément de Lageneste, generální ředitel společnosti Linkcity Czech Republic, a dodává: „Chrudimpark je kompletně navržen a konstruován s využitím BIM modelu, který nám umožňuje účinně vynakládat čas i finance v průběhu výstavby. Běžný zákazník pozná výhody tohoto přístupu ve vysoké kvalitě výsledných bytů a dodržení termínu stěhování."

Všechny byty v Chrudimparku umožňují bezbariérový přístup. Ke každé jednotce náleží balkon, terasa anebo předzahrádka. Nově připravovaná fáze se bude nacházet přímo u městského parku s balkony a terasami orientovanými na jih a západ směrem k tenisovým kurtům. Bydlení bude zahrnovat také podzemní parkoviště a sklepy.

www.linkcity.cz
www.chrudimpark.cz

Linkcity Czech Republic a.s. je členem stavebního koncernu VCES a mezinárodní developerské sítě Linkcity, která patří do skupiny Bouygues [čti Bujk]. Linkcity se zaměřuje na projektování, výstavbu, financování a údržbu komerčních nemovitostí v 9 zemích západní a střední Evropy včetně České republiky a Slovenska. Využívá přitom pevného zázemí globální společnosti, které kombinuje s výbornou znalostí lokálních trhů. V oblasti rezidenční výstavby v České republice dosud realizovala více než 1 000 nových bytů v projektech, jako je například Rezidence Chrudimpark, Oáza Michle, Top House Wellnerova v Olomouci nebo Bytový dům Harfa v Praze.

Aktuality ze světa Linkcity Czech Republic naleznete na sociální síti LinkedIn.

Denisa Kolaříková
Gsm: +420 731 613 606
email: denisa.kolarikova@crestcom.cz

Kamila Čadková