EN CZ SK

STUDENTI SE V BB CENTRU UČÍ O MĚSTSKÉM URBANISMU

Released: 12. 6. 2019 13:25 PASSERINVEST GROUP

Nový vzdělávací program společnosti PASSERINVEST GROUP pro studenty stavebních průmyslových škol odstartoval v květnu v BB Centru. Jeho cílem je představit zdejší městskou čtvrť a poukázat na moderní stavebnictví s akcentem na udržitelný rozvoj. Studenti se prostřednictvím komentované prohlídky seznámí s urbanistickým celkem BB Centrum a rovněž se základními principy, jak budovat nové město.

Přibližně dvouhodinová prohlídka je koncipována tak, aby studentům ukázala celkový urbanismus areálu a vysvětlila koncept komerčního developmentu ve vazbě na rozvoj občanské vybavenosti a služeb s důrazem na kvalitní veřejná prostranství a dostatek prostoru pro sport a relaxaci. Studenti se díky nově otevřenému multimediálnímu showroomu BB Centroom seznámí s minulostí, současností i budoucností BB Centra a dostanou možnost rovněž zblízka nahlédnout do interiérů jednotlivých budov - do kancelářských prostor, na střešní terasy i do technologického zázemí.

Prvními účastníky nového vzdělávacího programu se stali studenti Střední průmyslové školy stavební Josefa Gočára ležící v Praze 4 a studenti Vyšší odborné školy stavební a Střední průmyslové školy stavební v Dušní ulici na Praze 1.

„V tuto chvíli je program nastaven pro účastníky z řad středoškoláků stavebního zaměření. Do budoucna plánujeme vzdělávací komentované prohlídky rozšířit také na studenty vyšších odborných a vysokých škol. Chceme jim v praxi ukázat, jak je při výstavbě byť jen jednoho projektu důležité přemýšlet v širším kontextu a s ohledem na budoucnost," uvádí ke vzdělávacímu programu Martin Unger, technický ředitel PASSERINVEST GROUP.

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne:
Kristýna Samková, Head of PR and Marketing dept.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Tel.: (+420) 221 582 111
E-mail: Kristyna.Samkova@Passerinvest.cz
www.passerinvest.cz, www.bbcentrum.cz

Marcela Štefcová
Crest Communications a.s.
Mobil: (+420) 731 613 669
E-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

O společnosti

PASSERINVEST GROUP, a. s., je ryze česká investiční a developerská společnost, jejíž jméno je spojováno zejména s realizací lokality BB Centrum v Praze 4 - Michli. Tímto, svého druhu nejúspěšnějším a nejrozsáhlejším projektem ve střední Evropě, si společnost založená roku 1991 Radimem Passerem vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, zákaznický přístup a zejména zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí. Ve svém portfoliu má PASSERINVEST GROUP další zajímavé jak investiční, developerské projekty, tak i projekty, které slouží široké veřejnosti a obyvatelům Prahy.

Images
Z9A09030.jpg
Current Clients
Referential Clients