EN CZ SK

MICHAL NEČAS SE STAL NOVÝM JEDNATELEM ZEITGEIST ASSET MANAGEMENT

Released: 18. 6. 2019 14:32 ZEITGEIST ASSET MANAGEMENT / ZEITRAUM

Společnost Zeitgeist Asset Management, která se specializuje na developerskou činnost a správu nemovitostí pro soukromé a institucionální investory v České republice, Německu, Polsku a Maďarsku, nově jmenovala do funkce jednoho ze tří jednatelů. Michal Nečas (39) má téměř patnáctileté pracovní zkušenosti v oblasti realitního byznysu, kde zastával vysoké manažerské pozice. Ve firmě Zeitgeist Asset Management působí od května loňského roku, kdy posílil tým na pozici Senior Asset Manager. Na starosti má veškeré aktivity a projekty společnosti na území České republiky.

Michal Nečas odstartoval pracovní dráhu ve firmě C-Facility Management, která byla součástí skupiny CIMEX GROUP, kde působil 9 let. Nejdříve jako projektový manažer a později vedoucí provozního úseku zodpovědný za tvorbu strategie nemovitostí z pohledu provozních a investičních nákladů. Následně v rámci skupiny přestoupil do Cimex Invest, kde téměř 4 roky zastával funkci ředitele realitní divize. Jako člen vedení společnosti zajišťoval rozvoj nemovitostního portfolia a řídil strategická rozhodnutí v oblasti asset managementu, akvizic, pronájmu nemovitostí a developmentu.

Michal Nečas je absolventem ČVUT v Praze v oboru Podnikání a řízení ve stavebnictví. Hovoří plynně anglicky. Mezi jeho zájmy patří rodina, sport a cestování.

Zeitgeist Asset Management s kancelářemi v Praze, Varšavě a Berlíně se zabývá developerskou činností a správou nemovitostí pro soukromé a institucionální investory v České republice, Polsku, Maďarsku a Německu. Zeitgeist v současnosti spravuje aktiva v hodnotě 424 mil. EUR.

Denisa Kolaříková
Gsm: +420 731 613 606
email: denisa.kolarikova@crestcom.cz

Kamila Čadková