EN CZ SK

108 AGENCY PLNĚ OBSADILA AREÁL ŠTĚRBOHOLSKÁ BUSINESS CENTER

Released: 10. 12. 2014 21:13 108 AGENCY

Komerční areál u Průmyslové ulice v Praze 10 nabízí přibližně 6 500 m2 pronajímatelné plochy, ta je v současnosti plně využita. Prostřednictvím realitně-konzultantské společnosti 108 AGENCY, která zajištuje pronájem a kompletní asset management objektu, tu prodlužují nájemci své stávající smlouvy a podařilo se také získat několik nových pronájmů.

Stávající pronajatou plochu ve Štěrboholské Business Center rozšiřuje přední dodavatel ucelených řešení a produktů v oblasti ICT, projektování a výstavby optických a metalických sítí, NN sítí, měřících systémů a software, společnost VYDIS Group. Společnost rozšířila své prostory na celkových 1 700 m2 kancelářských prostor a 1 300 m2 skladových prostor, zároveň v areálu prodloužila pronájem na další období.

Dlouhodobě prodloužila nájemní smlouvu také společnost STILL, celosvětový poskytovatel intralogistických řešení na míru, která si ke stávající ploše pronajala zázemí skladu. Celkově zde nyní společnost působí na více než 2 250 m2 prostor.

Mezi nové nájemce Štěrboholské Business Center patří například společnost Selecta, evropský lídr v oblasti prodejních automatů, která si pro svůj provoz v budově pronajala nové komerční prostory. Kanceláře tu má nově i společnost easyMed působící v oblasti zdravotnictví.

„Kvalita objektu a jeho výborné umístění se odráží v příchodu nových nájemců stejně jako v zájmu stávajících klientů prodlužovat zde nájemní smlouvy. To může zároveň potvrzovat i vysoký standard poskytovaných služeb v rámci správy nemovitosti, jež pro objekt dlouhodobě zajišťujeme," dodává Ing. Jakub Holec, ředitel společnosti 108 AGENCY.

Lokalita, ve které se nachází Štěrboholská Business Center, nabízí pohodlné spojení osobní i hromadnou dopravou do centra města a na hlavní dálniční tahy. Okolí areálu tvoří převážně komerční zástavba.

O 108 AGENCY:
108 AGENCY je česká realitně-konzultantská společnost s výhradním zaměřením na komerční nemovitosti v České republice a na Slovensku. Vznikla v roce 2009 a od té doby úspěšně uzavřela řadu transakcí. Mezi významné transakce, které společnost realizovala v roce 2014, patří například zajištění prodeje 33 ha pozemků developerské společnosti Prologis nebo výstavba skladových prostor o velikosti 31 000 m2 v Prologis Parku Prague-Airport pro společnost ČERVA. Z dalších transakcí lze uvést prodej výrobního závodu Panasonic v Žatci o rozloze 36 000 m2 a 23,6 ha pozemků a jeho následný pronájem společnosti Grammer v roce 2013. 108 AGENCY je dále podepsaná pod pronájmem prostor pro společnosti Skanska, Addeco, LATECOERE, Česká pošta, ŠKODA AUTO, Benteler, CS Cargo, Loomis, Grifols, Technologická agentura ČR, DACHSER, Lidl, Husqvarna, Synlab, STAHLGRUBER a další. 108 AGENCY je majitelem a provozovatelem portálu SKLADUJ.cz a najdikancelare.cz

www.108agency.cz
www.108agency.sk
www.skladuj.cz
www.skladuj.sk
www.najdikancelare.cz

Jana Bakešová
Tel.: + 420 222 927 111
Gsm : + 420 731 613 604
e-mail: jana.bakesova@crestcom.cz

Daniela Pulcová