EN CZ SK

PODZIMNÍ DNY S RADEGASTEM BUDOU EXTRA HOŘKÉ

Released: 22. 10. 2019 12:08 PLZEŇSKÝ PRAZDROJ, PIVOVAR RADEGAST

Milovníci opravdu hořkého piva se mají na co těšit. Během podzimních dnů si mohou vychutnat oblíbený tmavě jantarový speciál Radegast Extra Hořká 15. Limitovaná edice bude k dostání od října a listopadu ve vybraných prodejnách, a to až do vyprodání zásob.

Speciální piva s vyšší stupňovitostí jsou stále populárnější. Na jejich vzrůstající oblibu reaguje také pivovar Radegast, který opět uvařil limitovanou edici Extra Hořké 15. „Vycházíme tím vstříc stále rostoucí fanouškovské základně nejen tohoto speciálu, ale i celé kategorie piv s odlišným a výrazně hořkým chuťovým profilem. Radegast Extra Hořká 15 patří vůbec k nejoblíbenějším limitovaným edicím nošovického pivovaru," říká Ivo Kaňák, manažer pivovaru Radegast.
Radegast Extra Hořká 15 má 42 jednotek hořkosti (IBU), stupňovitost 15,3 ° a 6,5 % alkoholu. „Tmavě jantarový speciál obsahuje extra dávku chmele odrůdy Žatecký poloraný červeňák. Vyniká výraznou hořkostí a vyváženou bohatou sladovou chutí s lehkými karamelovými podtóny," říká Petr Kwaczek, sládek pivovaru Radegast.
Limitovaná edice Radegast Extra Hořká 15 se již prodává v obchodech Hruška a v internetovém obchodě s potravinami Kosik.cz. Od října bude postupně k dostání také v obchodech Globus, Kaufland, COOP Morava, Tempo Opava, ve vybraných prodejnách Enapo a v Makru. Během listopadu se extra hořký speciál objeví ještě v prodejnách Penny Market a Terno. Limitovaná várka bude k dostání až do vyprodání zásob.

Images
Foto_Radegast Extra Hořká 15_1.jpg
Foto_Radegast Extra Hořká 15_2.jpg
Current Clients