EN CZ SK

ŠTĚRKOVNA OPEN MUSIC V PÁTEK ZAHÁJÍ PŘEDPRODEJ

Released: 29. 10. 2019 12:03 NEW WIND PRODUCTION S.R.O.

Zahájení předprodeje vstupenek na festival Štěrkovna Open Music, který se v Hlučíně uskuteční 23. až 25. července 2020, bude tentokrát spojeno s první reprízou projektu Symphonic Dance Music. Ten vznikl v produkci pořadatelů festivalu a letos tam měl u hlučínského jezera i premiéru.

Zájemci si vstupenky na Štěrkovnu Open Music 2020 mohou koupit během koncertu přímo v Ostravar Aréně, v síti Ticketstream a v hlučínské Hospodě 56. Předprodej odstartuje 1. listopadu v 16:00 a při té příležitosti pořadatelé zveřejní jména prvních interpretů.

„Program se nám podle našeho názoru podařilo vyskládat tak, že z minulých ročníků vysoko položenou laťku ještě zvedneme. Věříme, že se naši návštěvníci mají na co těšit, a že brzy budeme opět hlásit, že máme vyprodáno," řekl David Moravec z pořadatelské agentury New Wind Production.

Návštěvníci se mohou těšit na všechny osvědčené doprovodné akce a služby. Nebude chybět ČEZ dětská zóna, pivnice s točeným pivem do skla či vinárna s přehlídkou cimbálových muzik. „Opět budeme provozovat úschovnu kol a objednáme řadu posilových autobusových spojů," doplnil další pořadatel Matěj Ostárek.

Vše podstatné se návštěvníci budou postupně dozvídat na facebooku festivalu či na jeho webových stránkách. Generálním partnerem Štěrkovny Open Music zůstává hlučínská stavební společnost Tomáš Straub. Výrazně festival podporuje Moravskoslezský kraj.

Images
Ilustrační foto_ŠOM_2.jpg
Ilustrační foto_ŠOM_Symphonic Dance Music.jpg
oficiální logo ŠOM 2020.png