EN CZ SK

TPA VĚNOVALA 50 000 KČ NA PODPORU PĚSTOUNSKÝCH RODIN

Released: 13. 11. 2019 11:12 TPA

TPA věnovala prostřednictvím Nadačního fondu Rozum a Cit finanční příspěvek třem pěstounským rodinám. Část z celkového daru bude použita na pokrytí nákladů na psychoterapii, rovnátka a podporu vzdělání. Část je určena na činnost fondu. Společnost TPA přispívá Nadačnímu fondu Rozum a Cit od roku 2006. Náplní jeho činnosti je podpora dětí v pěstounských rodinách, všestranná pomoc náhradním rodinám a osvěta společnosti.

„Práce Nadačního fondu Rozuma Cit si velmi vážíme. Jsem rád, že je naše pomoc konkrétní. Známe příběhy dětí a rodin, které alespoň takto finančně můžeme podpořit v jejich rozvoji. Osobně se i s některými rodinami setkávám na společných akcích pořádaných Nadačním fondem. Vždy je to příjemné odpoledne," shrnuje dlouholetou podporu Nadačního fondu Rozum a Cit Rostislav Kuneš, generální ředitel TPA.

Nadační fond Rozum a Cit založili manželé Málikovi v roce 1996. Dlouhodobou snahou organizace je rozvíjet síť služeb pro náhradní rodiny v celé ČR a iniciovat systémové změny v péči o děti vyrůstající mimo vlastní rodinu. Nadační fond pořádá třikrát do roka společné setkání - jarní v Praze, podzimní v Moravském krasu a vánoční v Praze - a poskytuje podporu konkrétním rodinám na základě jejich žádostí.

Marcela Štefcová
Ostrovní 126/30
gsm: + 420 731 613 669
e-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

Informace pro editory:

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem v jedenácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména z oblasti daňového poradenství a auditu. Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

Images
NF Rozum a Cit_rodina Suchych.jpg
Rodina Suchých na podzimním setkání náhradních rodin podporovaných Nadačním fondem Rozum a Cit v Moravském krasu
TPA_Rozum a Cit_Rad citliveho rozumu.jpg