EN CZ SK

KAMENNOU HELMU JANA VÝTISKA VYSTAVÍ V RADEGASTOVNĚ

Released: 5. 12. 2019 14:15 PLZEŇSKÝ PRAZDROJ, PIVOVAR RADEGAST

Hokejový bojovník Jan Výtisk předá putovní kamennou helmu za vítězství v loňském ročníku Radegast indexu ostravské Radegastovně na náměstí. Ta vystaví trofej pro největšího bojovníka sezony fanouškům. Předání proběhne ve středu 11. prosince od 17:30 a jsou na něj zváni všichni hokejoví příznivci.

Čtvrté vítězství během čtyř let zaznamenal Jan Výtisk v hokejové statistice bojovníků, kterým je Radegast index. Jan Výtisk se tentokrát rozhodl předat putovní kamennou helmu Radegastovně na náměstí. Helma pro největšího bojovníka sezony 2018/2019 tak bude do konce aktuální sezóny vystavena fanouškům v jedné ze svatyní hořkosti. „Slavnostní předání proběhne 11. prosince 2019 od 17:30 na místě s originální atmosférou, aby si tenhle skvělý úspěch mohlo vychutnat co nejvíce fanoušků vítkovického klubu," říká Marek Grabovský, manažer značky Radegast.
Před slavnostním předáním předvede správnou techniku čepování piva sládek pivovaru Radegast. Poté ukáže Jan Výtisk i svoje nehokejové dovednosti. Vyzkouší si, jak mu půjde práce za výčepem. Hokejový příznivci si tak vychutnají správně hořké pivo Radegast od největšího hokejového bojovníka posledních let.
Radegast index je metrika hokejových bojovníků. Statistika oceňuje hlavně hráče, kteří nejsou během hry tolik vidět, ale bez jejichž práce se neobejde žádný tým. Radegast index je složen ze tří parametrů: plusový či minusový bod získají hráči za pobyt na ledě při vstřelených a obdržených gólech. „Hit" soupeře je ceněn jedním bodem, stejným počtem, tedy jedním bodem, je hodnocena také každá zablokované střela soupeře.
Vítěz metriky je vyhlašován každý měsíc po dobu základní části soutěže. Ten nejlepší pak odehraje všechny zápasy následujícího měsíce v zelené helmě, symbolu bojovníků. Celkový vítěz Radegast indexu si odnese kamennou helmu.

Images
Kamenná helma 2.jpg
Kamenné helma 1.jpg
Current Clients