EN CZ SK

S OUTLET ARENA MORAVIA PO MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI

Released: 4. 6. 2020 11:24 OUTLET ARENA MORAVIA

Letošní dovolená u moře dostala pro většinu z nás na frak, přes to všechno to není důvod propadat panice a zoufat. Naopak. Moravskoslezský kraj nabízí spoustu zábavy a cestovatelských aktivit. Jak na dovolenou v kraji poradí Outlet Arena Moravia (OAM) o víkendu 12. – 14. června, během kterého navíc startují Letní outletové výprodeje se slevou až 80 %.

Ostravská OAM chystá 12. - 14. června „první pokoronavirový" slevový víkend s bohatým doprovodným programem s názvem „S Outletem po kraji", který má za úkol ukázat, že dovolená v tuzemsku nemusí být nuda. Hlavní program akce se koná v sobotu 13. června od 10:00 do 19:00, avšak exkluzivní slevové nabídky budou trvat celé 3 dny nejen na sportovní oblečení a vybavení, grily, kufry a další fashion kousky.
Doprovodný program bude plný napínavých soutěží. To vše samozřejmě za respektování bezpečnostních pravidel daných v souvislosti s COVID-19. „Naše první plánovaná akce po koronavirovém období by měla pomoci podpořit zajímavé místní lokality a zdejší turistický ruch. Věříme, že díky tuzemským dovoleným se naše moravskoslezské destinace a poskytovatelé služeb v turismu budou moci opět postavit na nohy. Akce „Outletem po kraji" má proto pro nás nejen prodejní význam," řekl Petr Leder, ředitel Outlet Arena Moravia.
Na programu budou zajímavé tipy na výlety v Moravskoslezském kraji, kde fanoušci cestování a outletového nakupování snadno zjistí, co která lokalita během léta pro své hosty nabízí a chystá. Návštěvníci se mohou seznámit se stále populárnější dovolenou v karavanu, vyzkouší si virtuální cestování přes Google view či golf s profesionálním trenérem a mnoho dalšího. Partnery akce jsou například GolfPark Lhotka, kola KTM či oblíbená Stezka Valašska.
„Od dovolené snů dělí naše návštěvníky zkrátka jen dobrá příprava. Proto chtějí-li si pořídit výhodně kolo nebo elektrokolo, nový stan, outdoorové oblečení nebo třeba gril či golfové hole, budou u nás o červnovém víkendu na správné adrese," říká Šárka Kreissová, marketingová manažerka ostravského outletu.

Images
Ilustrační foto OAM_2.jpg
OAM_ilustrační foto_3.jpg
OAM_Ilustrační foto_4.jpg