EN CZ SK

ZNAČKY QUIKSILVER, ROXY A DC SHOES NOVĚ V OUTLET ARENA MORAVIA

Released: 12. 6. 2020 14:58 OUTLET ARENA MORAVIA

Ostravská Outlet Arena Moravia (OAM) již dnes v pátek 12. června otevírá nový sportovní obchod se světovými značkami QuikSilver, Roxy a DS Shoes. V rámci slavnostního otevření budou až do neděle 14. června připraveny na tyto značky speciální slevy až 50 % z již outletových cen.

Značka QuikSilver patří téměř 5 desítek let mezi nejznámější značku pro surfování na světě a nejlepší značku v oblasti ski a snowboarding. Symbolem značky je pohodlnost v kombinaci s kvalitou, funkčností a moderním přístupem v oblékání. Celosvětová ženská značka Roxy se specializuje na důmyslné řešení oblečení pro snowboarding, skateboardinh a surfing. Značka DC Shoes vyrábí kvalitní obuv pro skateboarding, snowboarding, BMX, motokros, rally a surfing.

„Máme velkou radost, že našim zákazníkům můžeme udělat radost otevřením hned třemi světově oblíbenými značkami, jakými jsou QuikSilver, Roxy a DC Shoes s originálními a nadčasovými sportovními kousky pro ženy i muže," říká Šárka Kreissová, marketingová manažerka OAM a dodává: „A jak už je u nás zvykem, v rámci slavnostního otevírání máme pro všechny milovníky těchto značek až do neděle 14. června 2020 speciální akcí slevu 50 % z již outletových cen na druhý levnější produkt a ke každému nákupu nad 1 000 Kč poukázku na 200 Kč na další nákup."

Mimo jiné na začátku května se ostravská OAM rozrostla o novou italskou značku Roncato a německou značku Picard, které jsou vůbec prvními outletovými prodejnami v celé České republice. Značka Roncato vyrábí širokou nabídku kvalitních italských zavazadel a cestovních doplňků, jako jsou například batohy pro PC či tablety. Naopak německá značka Picard vyrábí kožené a látkové kabelky, batohy a peněženky s důrazem na aktuální módní trendy a vysokou kvalitou zpracování.

Images
OAM Ilustrační foto 3.JPG
OAM_Ilustrační foto 1.JPG
OAM_Ilustrační foto 2.JPG