EN CZ SK

DINOPARK V NOVÉM KABÁTĚ SE VRACÍ NA STŘECHU GALERIE HARFA. MEZI NOVINKAMI BUDE RESPEKTU HODNÝ DIPLODOCUS. ŽIVOT VODNÍ ŘÍŠE PŘIBLÍŽÍ DINOAQUARIUM.

Released: 26. 3. 2014 23:35 LIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFA

První dubnový den by si do svých kalendářů měli zapsat všichni příznivci vysočanského DinoParku. Ten se na střechu Galerie Harfa vrací po zimní pauze a v nové sezóně nabídne milovníkům pravěku lákavé novinky.

„Pro novou sezónu 2014 jsme pro naše návštěvníky připravili řadu novinek. Mezi ty největší patří 30 metrů dlouhý a 5 metrů vysoký pohyblivý Diplodocus, který je umístěný v centrální části DinoParku. Jedná se o robotický model s pohybem krku, čelistí, hlavy, ocasu a dýcháním. Jeho senzorové čidlo vnímá návštěvníka a na jeho pohyb spustí mrkání očima. Model je tak veliký, že se do DinoParku nevejde a jeho krk přesahuje historickou hradbu," popisuje jeden z hlavních nových exponátů Milan Choulík z DinoParku v Galerii Harfa.

Oblíbené 3D Kino se proměnilo v DinoAquarium. Návštěvníci se tak díky novému panoramatickému filmu, jehož zhlédnutí je v ceně vstupenky, podívají pod hladinu divokých druhohorních moří, plné nepřeberného množství nástrah a nebezpečí. Svezou se virtuální ponorkou pod vedením zkušeného kapitána (hraje ho známý cestovatel Steve Loveček Lichtag) a setkají se s jedním z největších vodních dravců druhohor a skutečným vládcem moří - nebezpečným Kronosaurem.

www.galerieharfa.cz

Poznámka pro editory:

Galerie Harfa v pražských Vysočanech o 49 000 m2 obchodních a zábavních ploch na třech podlažích byla otevřena 11. listopadu 2010. Již od počátku svého provozu se profiluje jako obchodní centrum nové generace. Jedním z výjimečných rysů je propojení se sousední O2 arenou, patřící mezi nejmodernější komplexy tohoto typu v Evropě. Ve 160 obchodech Galerie Harfa zákazníci nejen nakoupí, ale také žijí zábavou, sportem a módou. Součástí obchodního centra je také 1 600 míst k bezplatnému parkování. Střecha Galerie Harfa se od 28. dubna 2011 pyšní DinoParkem, který je jediný v Praze a do hlavního města přináší ověřený koncept zábavy a vzdělávání známý z Plzně, Ostravy a Vyškova. Developerem a investorem projektu je C&R Developments, člen skupiny Lighthouse Group. Ten v rámci Galerie Harfa dokončil dvě desetipodlažní věže s 20 500 m2 kancelářských ploch. V následujících letech se multifunkční komplex rozšíří o další kanceláře a hotel s kongresovým centrem. Developer a investor projektu se tak významnou měrou podílí na revitalizaci území bývalého ČKD a budování Nových Vysočan.

Crest Communications a.s.
Jana Bakešová
tel.: + 420 222 927 111
gsm : + 420 731 613 604