EN CZ SK

V AREÁLI IMMOPARK ŽILINA PRIBUDLI ĎALŠIE PRIEMYSELNÉ PRIESTORY

Released: 27. 10. 2020 14:39 HSF System a.s.

Spoločnosť HSF System SK dokončila výstavbu ďalšieho objektu v priemyselnom parku IMMOPARK Žilina s rozlohou 11 500 m2. Hlavným nájomcom nového objektu bude spoločnosť Démos trade. Investorom a developerom je Erste Group Immorent Slovensko.

Nový objekt v priemyselnom areáli IMMOPARK Žilina obsadí spoločnosť Démos trade, a to približne jednu jeho tretinu. „Výstavba haly Z2 s rozlohou 11 500 m2 prebiehala podľa harmonogramu. Súčasná „koronavírusová situácia" výstavbu nijako neovplyvnila, za čo chcem poďakovať všetkým členom tímu, ktorý na projekte pracoval," hovorí Tomáš Kosa, konateľ spoločnosti HSF System SK, ktorá projekt realizovala ako generálny dodávateľ.

„Teší nás, že sme prevzali objekt podľa pôvodného plánu. Zostávajúcu plochu novej haly ponúkneme na prenájom ďalším spoločnostiam, napríklad z oblasti logistiky alebo ľahkého priemyslu. Žilinský priemyselný park môže ponúknuť vynikajúcu polohu medzi medzinárodným letiskom a diaľnicou," hovorí Peter Malík, konateľ spoločnosti Erste Immorent Slovensko.

V modernom priemyselnom areáli IMMOPARK Žilina je v súčasnej dobe približne 25 000 m2 čistej prenajímateľnej plochy, ďalšie logistické alebo výrobné priestory môžu vyrásť na ploche až 100 000 m2. Žilinský park sa zameriava najmä na priestory vhodné pre logistiku, distribúciu, skladovanie alebo ľahký priemysel. Medzi súčasných nájomníkov priestorov patria spoločnosti Direct Parcel Distribution SK, LIBEX a Démos trade.

Images
Foto_HSF System SK_1.JPG
Foto_HSF System SK_2.JPG
Foto_HSF System SK_3.JPG