EN CZ SK

MLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ ZÍSKALA DALŠÍ CENU DO SVÉ SBÍRKY

Released: 16. 10. 2014 23:54 MLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ

Po ocenění Regionální potravina se Mlékárna Valašské Meziříčí dočkala dalšího úspěchu. Smetanový jogurt z Valašska čokoládový zvítězil v soutěži Perla Zlínska 2014 v kategorii Mléko a mléčné výrobky. Mlékárně Valašské Meziříčí se tak podařilo obhájit loňské vítězství, které slavila s jogurtem s cereáliemi Vitafit. Pro Smetanový jogurt z Valašska čokoládový se stalo vítězství v této soutěži už druhým letošním úspěchem. Vyhlášení výsledků soutěže proběhlo na začátku října u příležitosti oslav Dne Zlínského kraje.

„Další úspěch Smetanového jogurtu z Valašska nás velmi těší a potvrzuje, že naše snaha vyrábět kvalitní mléčné výrobky z čistě přírodních složek se vyplácí," říká Radka Benešová, marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „Smetanový jogurt z Valašska je k dostání bílý i s příchutěmi jahoda s vanilkou, malina s vanilkou, višeň s vanilkou, jahoda, čokoláda, oříšek, borůvka, broskev a višeň," dodává Radka Benešová.

Úspěšný Smetanový jogurt čokoládový
Smetanový jogurt s čokoládovou příchutí, která se nachází na dně kelímku, má jemnou a lahodnou chuť. Od většiny jogurtů se liší především hustou konzistencí. Jogurtová složka je vyrobena podle tradiční receptury pouze ze smetany, jogurtových bakterií a jeho složení je čistě přírodní.

Ocenění Perla Zlínska 2014
Perlu Zlínska, výrobek Zlínského kraje, vybírá každoročně odborná komise. Letos se do soutěže zapojilo 43 žadatelů se 134 výrobky. Ty byly posuzovány podle mnoha kritérií, mezi které patřily originalita, design, použité suroviny, způsob výroby a vliv výrobku na zdraví zákazníka. Vyhlášení výsledků soutěže letos proběhlo v sobotu 4. října u příležitosti Dne Zlínského kraje. Ten se koná pravidelně od roku 2010 a jeho účelem je přiblížit nejen občanům, ale i návštěvníkům Zlínského kraje, jeho činnost, působení organizací a další aktivity a atraktivity související s životem ve Zlínském kraji.

Více o Mlékárně Valašské Meziříčí:

Privatizací Beskydských mlékáren v roce 1992 vznikla Mlékárna Valašské Meziříčí. Současný výrobní program tvoří tyto výrobky: smetanové jogurty, středně tučné ovocné jogurty, nízkotučné ovocné jogurty, kysané výrobky, BIO jogurty a čerstvé tekuté výrobky. Mlékárna Valašské Meziříčí se zařadila mezi významné výrobce kysaných mléčných výrobků České republiky. Zákazníci si je oblíbili především pro jejich vysokou kvalitu a lahodnou chuť. Prvotřídní kvalita výrobků je potvrzena nejen jejich stoupající oblibou, ale i získáním nejrůznějších ocenění. Za těmito úspěchy stojí především zaměstnanci společnosti, kteří ke kvalitě výrobků přispívají svým nadšením a obětavostí. Její výrobky jsou zastoupeny v celé síti obchodních řetězců i ostatních prodejen. Co se týče exportních aktivit, mlékárna se soustředí na slovenské trhy. Více informací o mlékárně naleznete na: www.mlekarna-valmez.cz.

Crest Communications a.s.
Mgr. Kateřina Goroškov Řeháková
Account Director
tel.: + 420 222 927 114