EN CZ SK

VÁNOČNÍ ADVENT V ŽELATINOVÉM KABÁTKU

Released: 10. 11. 2015 9:00 HARIBO CZ

Zima již klepe na dveře a mnoho z nás se těší na oblíbené vánoční svátky. Slavnostní náladě předchází trocha shonu, ale Vánoce stojí zkrátka za to. Tento svátek se slaví téměř po celém světě, i když rozdílnými způsoby. V České republice se mnoho z nás těší nejen na blyštivá světýlka, ozdoby, koledy, dárky, ale také na dobré jídlo, křehké cukroví a další sladkosti. A jelikož se nadělují různé dobroty zejména dětem, připravila společnost HARIBO tradiční limitovanou edici svých nejoblíbenějších cukrovinek ve vánočním kabátě.

Tak jako každým rokem i letos společnost HARIBO přináší limitovanou vánoční edici svých nejoblíbenějších želatinových cukrovinek. Věříme, že adventní cukrovinky budou mít úspěch u všech, kteří sází na kvalitu, tradici a především neodolatelnou chuť," říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o.

HARIBO Merry Christmas je nápadité velké 630g balení s vánočními motivy, obsahující směs různých mini sáčků plných bonbónků, kterými můžete obdarovat své nejbližší. Cukrovinky se zároveň budou skvěle hodit do mikulášské punčochy nebo jako sladká ozdoba na vánoční stromeček. Klasika v podobě Zlatého medvídka se ukrývá v HARIBO Weihnachtsbären. HARIBO Wintermix jsou sladkou novinkou pro všechny, kteří si chtějí pochutnat na želatinové adventní cukrovince, která si hoví na cukrovém pěnovém polštářku.

Želatinové cukrovinky se budou pěkně vyjímat i jako zdobení na vánočním cukroví. Výběr je velký, stejně jako fantazie dětí, které se tohoto úkolu rádi zhostí.

Veselé želatinové Vánoce, přeje společnost HARIBO!

Hans Riegel založil společnost HARIBO v roce 1920 pod názvem HARIBO - Hans Riegel Bonn. O dva roky později vytvořil „Tančícího medvídka" - figurku z želé s ovocnou příchutí. Tato figurka se stala později světově proslulou jako HARIBO „Zlatý medvídek" - „Goldbären". Své želatinové výrobky dodává téměř do stovky zemí světa. „Zlatí medvídci" jsou vyráběni z želatiny přírodního původu. Od poloviny třicátých let dodnes jsou prezentovány produkty HARIBO známým sloganem: „HARIBO chutná malým, stejně tak i dospělým".

Crest Communications a.s.
Michaela Tomková
Account Executive
Gsm: +420 731 613 608