EN CZ SK

PALÁC PARDUBICE POMÁHÁ S PŘÍPRAVAMI NA VÁNOČNÍ SVÁTKY

Released: 3. 12. 2015 10:55 PALÁC PARDUBICE

Vánoční výzdoba, pečení cukroví a nákup dárků – to vše je nedílná součást každých Vánoc. Předvánoční stres pak na sebe nenechá dlouho čekat a tak může přijít vhod návštěva Paláce Pardubice, kde je pro děti připravena Ježíškova dílna a pro děti i dospělé balení vánočních dárků zdarma.

Ježíškova dílna v sobě skrývá oblíbené dětské dílničky, kde si děti mohou vlastnoručně vyzdobit perníčky, vyrobit přání Ježíškovi, případně i čerta, Mikuláše a anděla, a v neposlední řadě i originální ozdoby s vánoční tematikou do oken. Ježíškova dílna je otevřena až do 23. prosince 2015 každý všední den od 13 do 17 hodin, o víkendech pak od 11 do 17 hodin.

Palác Pardubice nabízí letos i balení dárků zdarma. Dárky v jakékoliv hodnotě zakoupené v Paláci Pardubice je možné nechat si zabalit každý den od 10 do 20 hodin až do 24. prosince, kdy se bude balit jen do 13 hodin.

„Vycházíme vstříc návštěvníkům Paláce Pardubice a doufáme, že jim naše nabídka služeb přijde vhod a oni si tak budou moci užít příjemnou předvánoční atmosféru v klidu a pohodě," dodává Lucie Mikšovská, marketingová koordinátorka Paláce Pardubice.

www.palacpardubice.cz

Palác Pardubice
, jediné nákupní centrum v Pardubicích a okolí, byl slavnostně otevřen v listopadu roku 2008. Nachází se v centru města Pardubic, na Masarykově náměstí. Na ploše 20 000 m2 nabízí více než 100 obchodů se zbožím renomovaných domácích i světových značek, multikino Cinema City s 8 sály, restaurace, kavárny, provozovny rychlého občerstvení a služby. Součástí obchodního centra je také podzemní parkoviště s kapacitou 542 parkovacích míst.

Palác Pardubice
Lucie Mikšovská
e-mail:lmiksovska@aere.com
www.palacpardubice.cz