EN CZ SK

SÍLA SE PROBOUZÍ, LEGO STAR WARS PŘICHÁZÍ! MALÉ NÁVŠTĚVNÍKY ČEKÁ V PALÁCI PARDUBICE VÍKEND S HVĚZDNÝMI VÁLKAMI

Released: 25. 1. 2016 11:13 PALÁC PARDUBICE

Ať už vaše děti patří k fanouškům, kteří nemohli samou radostí z uvedení sedmého dílu filmové série Hvězdné války dospat, anebo jen hledáte tip na příjemně strávené rodinné odpoledne, neváhejte a vyrazte o tomto víkendu 30. a 31. ledna do Paláce Pardubice. Užijete si spoustu zábavy a překvapení s LEGO modely Star Wars!

„Staňte se alespoň na chvíli rytířem Jedi a vyzkoušejte si světelný meč anebo si vytvořte úžasný svět Star Wars z LEGA. V Paláci Pardubice na vás čeká speciální program na motivy vesmírné ságy plný soutěží a tematických dárků," říká Lucie Mikšovská, marketingová koordinátorka Paláce Pardubice.

V současnosti snad neexistuje člověk, který by o Star Wars alespoň neslyšel. Nový, v pořadí již sedmý díl s podtitulem Síla se probouzí, boří dosavadní žebříčky návštěvnosti kin a aspiruje na kasovně nejúspěšnější film všech dob. Sága z pera scénáristy a režiséra George Lucase je plná zápletek, velkolepých bitev, chvil napětí i humoru a představuje základní konflikt mezi řády Jedi a Sith. Specialitou celé série jsou souboje se světelnými meči, které George Lucas vymyslel.

www.palacpardubice.cz

Palác Pardubice, jediné nákupní centrum v Pardubicích a okolí, byl slavnostně otevřen v listopadu roku 2008. Nachází se v centru města Pardubic, na Masarykově náměstí. Na ploše 20 000 m2 nabízí více než 100 obchodů se zbožím renomovaných domácích i světových značek, multikino Cinema City s 8 sály, restaurace, kavárny, provozovny rychlého občerstvení a služby. Součástí obchodního centra je také podzemní parkoviště s kapacitou 542 parkovacích míst.

Palác Pardubice
Lucie Mikšovská
e-mail:lmiksovska@aere.com
www.palacpardubice.cz