EN CZ SK

NEJNOVĚJŠÍ ROBOTICKÝ VYSAVAČ IROBOT ROOMBA 980 S FUNKCÍ DOKONALÉHO VYSÁVÁNÍ KOBERCŮ

Released: 15. 3. 2016 14:00 IROBOT

Ode dneška si můžete pořídit inteligentní robotický vysavač, který dokonale rozezná povrch, který právě vysává, a přizpůsobí mu svůj výkon. Právě tuto novinku mimo jiné nabízí nejnovější robotický vysavač iRobot Roomba 980, který dnes přichází na český trh.

Nová funkce vychází z dlouholetých zkušeností značky iRobot s provozem autonomních robotických vysavačů. Přístroj je dostatečně inteligentní na to, aby s pomocí svých senzorů v každém okamžiku rozeznával, jaký povrch přesně uklízí, a přizpůsobil tomu svůj sací výkon. Zatímco na pevných podlahách využívá robot standardní sací výkon, který pro úklid plně dostačuje, na kobercích systém AeroForce s funkcí Carpet Boost automaticky zvyšuje sací výkon motoru až na desetinásobek. Kromě toho je vysavač vybaven optickými a akustickými senzory vysoké koncentrace prachu a automaticky tak provádí účelný úklid právě na místech, na kterých je to nejvíce potřeba. Nečistoty nemají proti nové Roombě 980 šanci.

Kromě systému rozeznávání uklízeného povrchu nabízí nejnovější a nejpokročilejší přírůstek rodiny robotických vysavačů iRobot Roomba další novinky. S pomocí aplikace iRobot HOME pro chytré telefony se systémy iOS a Android můžete programovat úklid nebo robotický vysavač spustit odkudkoli, kde se můžete připojit k internetu. Současně je to první komerčně vyráběný domácí robot, který si pro dokonalou orientaci v prostoru samostatně vytváří virtuální mapu s pomocí systému navigace iAdapt 2.0 a její algoritmus vSLAM (Visual Simultaneous Localization and Mapping, vizuální souvislá lokalizace a mapování).

iRobot Roomba 980 je nejmodernějším přístrojem, který je v oblasti domácí robotiky v současné chvíli na trhu. Nejpokročilejší technologie, dokonalé zpracování a kvalita použitých materiálů zaručuje jeho bezchybný provoz a maximální kvalitu domácího úklidu.

Více informací o společnosti iRobot a produktu iRobot Roomba 980 naleznete v příloze, v dokumentu Tiskové materiály.

O společnosti iRobot Corporation
Společnost iRobot navrhuje a staví roboty pomáhající lidem zvládnout víc. Firma nabízí roboty pro inteligentní pomoc v domácnosti, obranné a bezpečnostní roboty, které chrání své majitele proti nebezpečí a roboty poskytující teleprezenci kdekoliv na světě. Spotřební a armádní roboty společnosti iRobot využívají patentované technologie, jako jsou pokročilé koncepty navigace, mobility, navigace a umělé inteligence. Pro více informací o společnosti iRobot navštivte prosím web http://www.irobot.com.
V České republice jsou výrobky iRobot dostupné buď na online obchodu značky na adrese http://www.irobot.cz/produkty.html nebo u prodejců nabízejících pokročilé domácí spotřebiče.

Pro další informace kontaktujte:
Michaela Tomková

Roomba_980 (9).jpg
Current Clients
Referential Clients
108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ
phone: +420 731 613 608
phone: +420 596 620 435 – 6
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit

We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)