EN CZ SK

NEJNOVĚJŠÍ ROBOTICKÝ VYSAVAČ IROBOT ROOMBA 980 S FUNKCÍ DOKONALÉHO VYSÁVÁNÍ KOBERCŮ

Released: 15. 3. 2016 14:00 IROBOT

Ode dneška si můžete pořídit inteligentní robotický vysavač, který dokonale rozezná povrch, který právě vysává, a přizpůsobí mu svůj výkon. Právě tuto novinku mimo jiné nabízí nejnovější robotický vysavač iRobot Roomba 980, který dnes přichází na český trh.

Nová funkce vychází z dlouholetých zkušeností značky iRobot s provozem autonomních robotických vysavačů. Přístroj je dostatečně inteligentní na to, aby s pomocí svých senzorů v každém okamžiku rozeznával, jaký povrch přesně uklízí, a přizpůsobil tomu svůj sací výkon. Zatímco na pevných podlahách využívá robot standardní sací výkon, který pro úklid plně dostačuje, na kobercích systém AeroForce s funkcí Carpet Boost automaticky zvyšuje sací výkon motoru až na desetinásobek. Kromě toho je vysavač vybaven optickými a akustickými senzory vysoké koncentrace prachu a automaticky tak provádí účelný úklid právě na místech, na kterých je to nejvíce potřeba. Nečistoty nemají proti nové Roombě 980 šanci.

Kromě systému rozeznávání uklízeného povrchu nabízí nejnovější a nejpokročilejší přírůstek rodiny robotických vysavačů iRobot Roomba další novinky. S pomocí aplikace iRobot HOME pro chytré telefony se systémy iOS a Android můžete programovat úklid nebo robotický vysavač spustit odkudkoli, kde se můžete připojit k internetu. Současně je to první komerčně vyráběný domácí robot, který si pro dokonalou orientaci v prostoru samostatně vytváří virtuální mapu s pomocí systému navigace iAdapt 2.0 a její algoritmus vSLAM (Visual Simultaneous Localization and Mapping, vizuální souvislá lokalizace a mapování).

iRobot Roomba 980 je nejmodernějším přístrojem, který je v oblasti domácí robotiky v současné chvíli na trhu. Nejpokročilejší technologie, dokonalé zpracování a kvalita použitých materiálů zaručuje jeho bezchybný provoz a maximální kvalitu domácího úklidu.

Více informací o společnosti iRobot a produktu iRobot Roomba 980 naleznete v příloze, v dokumentu Tiskové materiály.

O společnosti iRobot Corporation
Společnost iRobot navrhuje a staví roboty pomáhající lidem zvládnout víc. Firma nabízí roboty pro inteligentní pomoc v domácnosti, obranné a bezpečnostní roboty, které chrání své majitele proti nebezpečí a roboty poskytující teleprezenci kdekoliv na světě. Spotřební a armádní roboty společnosti iRobot využívají patentované technologie, jako jsou pokročilé koncepty navigace, mobility, navigace a umělé inteligence. Pro více informací o společnosti iRobot navštivte prosím web http://www.irobot.com.
V České republice jsou výrobky iRobot dostupné buď na online obchodu značky na adrese http://www.irobot.cz/produkty.html nebo u prodejců nabízejících pokročilé domácí spotřebiče.

Pro další informace kontaktujte:
Michaela Tomková

phone: +420 596 620 435 – 6
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit

We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE