EN CZ SK

MERGERMARKET OZNAČIL WOLF THEISS ZA LÍDRA V OBLASTI M&A V ČESKÉ REPUBLICE, RAKOUSKU, MAĎARSKU A POLSKU

Released: 28. 7. 2016 8:00 WOLF THEISS

Mergermarket označil Wolf Theiss za jednu z nejlepších advokátních kanceláří v provádění M&A transakcí v České republice, Rakousku, Maďarsku a Polsku.

Mergermarket, nezávislý poskytovatel datových služeb pro fúze a akvizice, zařadil pražskou kancelář Wolf Theiss na druhé místo z hlediska hodnoty transakcí v České Republice. Vídeňská kancelář Wolf Theiss byla zařazena na první místo v objemu transakcí v Rakousku. Wolf Theiss Budapešť rovněž získala nejlepší umístění v objemu transakcí v Maďarsku, přičemž z hlediska hodnoty transakcí obsadila čtvrté místo.

Každá z kanceláří Wolf Theiss v Praze, Vídni, Budapešti a Varšavě se rovněž ve své zemi umístila mezi deseti nejlepšími právními poradci, a to jak z hlediska ceny transakcí, tak i z hlediska jejich objemu.

S ohledem na svou přeshraniční působnost si Wolf Theiss velmi váží takového uznání hned ve čtyřech různých zemích. „Žebříčky Mergermarket opět potvrzují to, co již nějakou dobu víme: náš úspěch v oblasti M&A pochází z kombinace přeshraniční působnosti a hloubky místní praxe," uvedl Horst Ebhardt, partner a vedoucí pracovní skupiny zaměřené na korporátní právo a M&A.

O KANCELÁŘI WOLF THEISS

Společnost Wolf Theiss, založená v roce 1957, je jednou z předních evropských právních firem působících ve střední, východní a jihovýchodní Evropě v oblasti mezinárodního obchodního práva.

Jejích 340 právních poradců pracujících ve 13 kancelářích v Albánii, Rakousku, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, České republice, Maďarsku, Polsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku a na Ukrajině zastupuje místní i mezinárodní banky, pojišťovny a společnosti v sektoru průmyslu, obchodu a služeb.

Propojením práva a obchodu nachází Wolf Theiss komplexní a konstruktivní řešení s využitím svého rozsáhlého právního, finančního a obchodního know-how.

Pro další informace kontaktujte prosím:

Kateřina Cigánová
Marketing a komunikace
WOLF THEISS
Pobřežní 12
Email: katerina.ciganova@wolftheiss.com

Lenka Hašková
Office Manager
WOLF THEISS
Pobřežní 12
Email: lenka.haskova@wolftheiss.com

Více na: www.wolftheiss.com