EN CZ SK

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY ZÍSKAL DALŠÍ OCENĚNÍ ZNAČKY KLASA PRO SVÉ VÝROBKY

Released: 4. 12. 2014 11:12 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel drůbežího masa v České republice, rozšířil svou sbírku ocenění národní značkou kvality KLASA na další své výrobky. Certifikáty získaly dva nové produkty oblíbené řady „EXTRA bez E“, Kuřecí klobása Extra bez E s obsahem masa 82 % a Kuřecí šunkový salám EXTRA bez E s 93 % masa. Jedná se o výrobky, které momentálně patří k tomu nejlepšímu, co Drůbežářský závod Klatovy nabízí. Vynikají vysokým podílem kuřecího masa, které pochází výhradně z českých farem. Neobsahují přidaná barviva, dusitany a konzervanty. Certifikáty národní značky kvality KLASA převzal z rukou Ministerstva zemědělství generální ředitel společnosti Drůbežářský závod Klatovy Ing. David Bednář ve středu 3. prosince 2014 na slavnostním předání, které se konalo v Praze na Žofíně.

„Ocenění našich produktů národní značkou kvality je pro nás potvrzením, že svou práci děláme dobře," říká Ing. David Bednář, generální ředitel společnosti Drůbežářský závod Klatovy. „Jsme rádi, že čas, který jsme strávili převážně vývojem úplně nové řady uzenin bez přidaných chemických látek, se pozitivně odráží ve zvyšující se oblibě produktové řady uzenin EXTRA bez E u našich zákazníků," dodává Ing. David Bednář.

Kuřecí klobása EXTRA bez E je prémiový český výrobek bez přídatných látek, který obsahuje 82 % libového kuřecího masa. Jelikož se jedná o uzeninu, jejíž základní složkou je kuřecí maso, odlišuje se od typických klobás výrazně nižším obsahem tuku a naopak větším množstvím bílkovin. Bílkoviny na rozdíl od tuků dokáže lidský organismus mnohem lépe zpracovat.

Kuřecí šunkový EXTRA bez E je prémiový český zauzený výrobek bez přídatných látek. Jeho devízou je vysoký obsah kuřecího masa z prsou, který tvoří celých 93 %. Velmi nízký obsah tuku řadí uzeninu mezi pokrmy vhodné k redukčním a nízkocholesterolovým dietám.

Drůbežářský závod Klatovy produkuje kuřecí maso, které pochází výhradně z českých uzavřených chovů. Dlouhodobě investuje a modernizuje vlastní farmy, mezi které patří Bečov - Libínky, Bítozeves a Horšov. Kromě toho Drůbežářský závod Klatovy spolupracuje s prověřenými a osvědčenými certifikovanými dodavateli a soukromými farmami v jižních a západních Čechách.

Více o společnosti Drůbežářský závod Klatovy:
Drůbežářský závod Klatovy a.s. je druhým největším zpracovatelem kuřecího masa a výrobcem uzenin z kuřecího masa v České republice. Měsíční produkce je v objemu 2 000 t kuřecího masa a 750 t masných výrobků. Česká kvalita našich potravin směle konkuruje potravinářským závodům v zemích EU. Společnost obchoduje s více než 3000 odběrateli z tuzemska i zahraničí s výrobky vlastní produkce. Nabízený sortiment je částečně obohacen také přikoupeným zbožím (slepice, kachny, husy, aj.). Drůbežářský závod Klatovy a.s. také provozuje jídelnu Slávie na klatovském náměstí, kde si zákazníci mohou pochutnat na cenově dostupných pokrmech, především z kuřecího masa vlastní produkce. Drůbežářský závod Klatovy a.s. zaměstnává 600 lidí. Více informací naleznete na: www.dzklatovy.cz

Šárka Brožová
Tel.: + 420 222 927 108
Gsm : + 420 739 561 748
e-mail: sarka.brozova@crestcom.cz

Michaela Janoušková
Account Executive
Tel.: + 420 222 927 109
Gsm : + 420 731 613 623
e-mail: michaela.janouskova@crestcom.cz

Current Clients