EN CZ SK

ZOOT OTEVÍRÁ NOVOU VÝDEJNU V OC QUADRIO

Released: 2. 12. 2016 11:18 OBCHODNÍ CENTRUM QUADRIO

Český online obchod s módou ZOOT otevřel novou pop-up výdejnu v Obchodním centru Quadrio na Národní třídě v Praze. K současným 18 „Výdejnám radosti“, v celkem devíti městech po celé České republice, tak přibylo první samostatné výdejní místo nacházející se v prostorách nákupního centra.

OC Quadrio je zejména v tomto předvánočním období díky své atraktivní poloze v centru Prahy ideálním místem pro nově otevřenou výdejnu ZOOTu. Zboží objednané online si zde zákazníci mohou ještě před zaplacením vyzkoušet a dále pokračovat v nákupech přímo v obchodním centru či s navštívit vánoční trhy a odpočinkovou zónu na piazze Quadrio," říká Lucie Mikšovská, marketingová manažerka OC Quadrio.

OC Quadrio se nachází na velmi dobře dostupném místě v samém centru Prahy, nad stanicí metra Národní třída.

Více informací naleznete na www.quadrio.cz

Multifunkční komplex Quadrio se nachází nad stanicí metra Národní třída. Prosklená budova s pozoruhodnou architekturou nabízí obchodní prostory o rozloze 8 500 m2, kanceláře o celkové velikosti 16 400 m2 a 250 parkovacích míst. Čtyřpatrová nákupní galerie s více než šedesáti obchody se stala oblíbeným místem v samém centru Prahy, kde lidé tráví čas při obědech, pracovních schůzkách i každodenních nákupech. Součástí OC Quadrio je i venkovní prostranství s pohyblivou skulpturou od umělce Davida Černého, která představuje hlavu významného spisovatele Franze Kafky. www.quadrio.cz

Daniel Sommer
Account Executive