SK CZ EN

GEOSAN DEVELOPMENT

https://www.geosan-development.cz/

Společnost Geosan Development působí na českém trhu rezidenčních nemovitostí více než 20 let. Od svého založení v roce 1998 již dokončila 21 novostaveb s celkem 2 300 byty. Mezi její aktuální projekty patří druhá fáze Rezidence Neklanka na rozhraní pražského Smíchova a Radlic a Rezidence Radimova Břevnov v exkluzivní lokalitě poblíž parku Kajetánka. V různých stupních přípravy má další projekty s cca 1 000 bytů v atraktivních lokalitách širšího centra Prahy. Vedle toho působí také v regionech: v Choťánkách u Poděbrad realizovala přípravu stavebních parcel pro individuální výstavbu rodinných domů. V říjnu 2018 navíc společnost rozšířila spektrum svého podnikání o kancelářské nemovitosti, když koupila administrativní komplex Nagano Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních.

Tlačové správy

Publikované dňa: 10. 4. 2024 10:28 GEOSAN DEVELOPMENT

Společnost Geosan Development uvádí na trh další sérii bytů v Rezidenci Radimova Břevnov v atraktivní lokalitě Prahy 6. Projekt je aktuálně ve výstavbě s plánovanou kolaudací již na podzim letošního roku. Tři elegantní bytové domy o sedmi až devíti nadzemních podlažích vyrůstají přímo u parku Kajetánka a rybníka Vincentinum. Jejich architektonický návrh klade důraz na vysoký standard bydlení podtrhující lokalitu pražského Břevnova s unikátními výhledy až na Pražský hrad. V aktuální nabídce je rozmanité spektrum dispozic od 1+kk do 5+kk.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 20. 11. 2023 10:56 GEOSAN DEVELOPMENT

Společnost Geosan Development právě dokončila výstavbu komorního projektu Rezidence Neklanka 2 v Praze 5 poblíž Anděla. Rezidence zahrnuje tři viladomy umístěné v zahradě na pomezí původní vilové zástavby a lesa v Radlickém údolí. Dohromady disponuje 31 byty v dispozicích od 1+kk do 4+kk s vlastním balkonem, terasou či předzahrádkou. V nabídce zůstávají poslední 4 volné byty připravené k nastěhování. Předání novým majitelům proběhne v průběhu prosince.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 10. 10. 2023 10:45 GEOSAN DEVELOPMENT

Společnost Geosan Development uvádí na trh nový rezidenční projekt Benkova Rezidence ve vilové čtvrti pražského Chodova. Dva čtyřpodlažní bytové domy dohromady nabízí 40 jednotek v dispozicích 1+kk až 4+kk. Rezidence vyniká nadstandardní občanskou vybaveností se vším potřebným v docházkové vzdálenosti. Developer již získal pravomocné územní rozhodnutí a zisk stavebního povolení předpokládá v prvním čtvrtletí příštího roku.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 14. 2. 2023 13:25 GEOSAN DEVELOPMENT

Společnost Geosan Development právě dokončila hrubou stavbu komorního projektu Rezidence Neklanka 2 v Praze 5 poblíž Anděla. Druhá etapa zahrnuje tři viladomy umístěné v zahradě na pomezí původní vilové zástavby a lesa v Radlickém údolí. Dohromady disponuje 31 byty v dispozicích od 1+kk do 4+kk s vlastním balkonem, terasou či předzahrádkou. V nabídce zbývá posledních 5 volných bytů. Předpokládaný termín dokončení je ve třetím čtvrtletí letošního roku.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 2. 8. 2022 12:59 GEOSAN DEVELOPMENT

Současná ekonomika se musí vypořádat s řadou negativních faktorů ovlivňujících nejen náš osobní, ale i pracovní život. Covidová pandemie a její důsledky, tíživé geopolitické okolnosti vyvolané válkou na Ukrajině, raketový nárůst cen energií, strmě rostoucí inflace – to vše má vliv i na trh kanceláří. Jejich nájemci tak dnes stojí před otázkou, jak velké kanceláře vůbec v době „nového normálu“ budou potřebovat – a také v jakých budovách, aby byli schopni nájemné v pronajatých prostorách bez problémů zaplatit (1). Při úvahách nájemců se tak stále více dostává do popředí poměr cena – kvalita. Při uplatnění tohoto klíčového kritéria se ukazuje, že kanceláře třídy „B“, byť je jejich podíl na trhu administrativních prostor v Praze podstatně nižší než kanceláří třídy „A“, rozhodně nejsou Popelkou. Ba naopak – pro řadu nájemců jsou nyní ideálním řešením jejich potřeb. Na příkladu úspěšného administrativního areálu Nagano Park v Praze 3 lze ukázat, proč „béčkové“ kanceláře jsou a budou v kurzu.

Zobraziť celú správu

Prílohy
GEOSAN DEVELOPMENT

Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.