SK CZ EN

Realism (dříve T.E)

http://www.realism.cz

Developerská skupina Realism [výslovnost: ˈrɪəˌlɪzəm] (dříve T.E) se soustředí na realizaci osobitých projektů odrážejících specifický životní styl svých obyvatel či uživatelů. Značka Realism zastřešuje skrze činnost specializovaných společností hned čtyři segmenty realitního byznysu - development pozemků a projektový management, realizaci staveb, investice do nemovitostí a asset management. Cílem je pokrývat všechna hlavní odvětví nemovitostního trhu a poskytovat tak kompletní servis - od investice přes přípravu projektu a řízení stavby až po následnou správu portfolia.

Skupina Realism dosud zrealizovala projekty Barrandovská zahrada, Truhlárna, Milhouse, Sakura a Bleriot. Formou prodeje projektu s vydaným stavebním povolením dokončila Barrandez-vous. Sakura je první rezidencí v Česku pracující s principem visutých zahrad. Byla nominována mezi šest finalistů kategorie Project of the Future v rámci světově největší architektonické soutěže WAN Awards. Zařadila se také mezi šestnáct nejlepších staveb světa v kategorii Residential - Future Project mezinárodní soutěže World Architecture Festival. Dalším úspěšným projektem skupiny Realism je rezidence Truhlárna, která se stala vítězem v kategorii Rezidenční projekty menšího rozsahu soutěže Best of Realty 2018. V ročníku 2019 developer prvenství obhájil s rezidencí Barrandovská zahrada a v následujícím roce s projektem Sakura získal třetí místo v kategorii projektů většího rozsahu.

Skupina aktuálně rozvíjí několik projektů v Praze a Středočeském kraji. Pracuje také na nových akvizicích. Ve střednědobém horizontu plánuje expanzi do zahraničí.

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 11. 12. 2018 9:25 Realism (dříve T.E)

Developerská a stavební skupina T.E posunula do fáze hrubé stavby rezidenční projekt Bleriot v pražských Kbelích. V rámci tří domů zde vznikne 151 bytových jednotek, z nichž je prodána více než třetina. Součástí areálu bude i vlastní soukromý park s jezírkem, běžeckou trasou a dětským hřištěm. Dokončení developer plánuje na konec roku 2019.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 29. 11. 2018 9:35 Realism (dříve T.E)

Developerská a stavební skupina T.E koupila rozsáhlé pozemky v atraktivní městské části Brno – Starý Lískovec. Na ploše 2,5 hektaru plánuje postavit svůj doposud největší polyfunkční projekt s byty, obchody a dalšími komerčními prostory. Součástí bude také množství zeleně s parky a volnočasovým zázemím.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 19. 11. 2018 11:40 Realism (dříve T.E)

Komorní rezidence Truhlárna developerské skupiny T.E zaujala odbornou jury jubilejního 20. ročníku soutěže Best of Realty a vyhrála v kategorii menších bytových projektů. Porotce renomované tuzemské soutěže oslovila zejména svým nápaditým zasazením do stávající zástavby historické části pražského Břevnova a velmi zdařilou architekturou.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 18. 10. 2018 13:40 Realism (dříve T.E)

Developerská a stavební skupina T.E dokončila a úspěšně zkolaudovala komorní rezidenční projekt Truhlárna na pražském Břevnově. Čtyři velkoryse řešené rodinné domy v energetické třídě A se střešními terasami a soukromými zahradami vyrostly v klidné lokalitě památkové oblasti Tejnka.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 11. 10. 2018 11:15 Realism (dříve T.E)

Stavební a developerská skupina T.E zakládá fond kvalifikovaných investorů určený především pro poskytování mezaninového financování do vlastních projektů. Nashromážděné prostředky budou sloužit k financování akvizic projektů výhradně s pravomocným územním rozhodnutím či stavebním povolením. Fond je koncipovaný na sedm let.

Zobraziť celú správu

Prílohy
Realism (dříve T.E)

Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.