SK CZ EN

LINKCITY

http://linkcity.cz/

Linkcity Czech Republic a.s. je členem stavebního koncernu VCES a mezinárodní developerské sítě Linkcity, která patří do skupiny Bouygues [čti Bujk]. Linkcity se zaměřuje na projektování, výstavbu a financování širokého spektra nemovitostí v 9 zemích západní a střední Evropy včetně České republiky a Slovenska. Využívá přitom pevného zázemí globální společnosti, které kombinuje s výbornou znalostí lokálních trhů. V oblasti rezidenční výstavby v ČR například realizovala Rezidenci Centrum Radotín, která představovala revitalizaci městského brownfieldu ve spolupráci s MČ Praha 16. Aktuálně staví již třetí fázi projektu Chrudimpark a zahájila přeměnu bývalého areálu pardubické Tesly v novou rezidenční čtvrť s 250 byty, supermarketem a 10 řadovými domy citlivě navazujícími na okolní zástavbu. Součástí areálu budou i další komerční prostory a nový parkovací dům, který dopravně uleví vysoce exponované lokalitě u Pardubické nemocnice.

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 26. 7. 2018 12:07 LINKCITY

Za měsíc uplyne již rok od schválení „Koncepce zavádění metody BIM v ČR“. Potvrzení na vládní úrovni znamenalo jasný signál, že se Česká republika ubírá směrem digitalizace a inovací ve stavebnictví, čímž se zařadila mezi vyspělé skandinávské státy a země jako Velká Británie, Německo či Francie. „Hlavní aktuální výzvou je potřeba jednotného základu neboli standardizace a nutnost propojení paralelních aktivit pozemního stavitelství se segmentem dopravních staveb reprezentovaných organizacemi jako SŽDC a ŘSD,“ říká Jakub Škaloud, BIM manager projektů sesterských společnosti Linkcity a VCES a zároveň dlouholetý člen třetí pracovní skupiny PS#03 v rámci Odborné rady pro BIM (czBIM).

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 28. 6. 2018 13:13 LINKCITY

V souvislosti s nedávno uzavřeným strategickým partnerstvím mezi společnostmi Linkcity a Cromwell Property Group za účelem rozvoje portfolia industriálních nemovitostí v České republice a na Slovensku se rozrůstá i tým Linkcity. Zdeněk Kašpar (54) bude zodpovědný za vyhledávání a rozvoj obchodních příležitostí společnosti v logistickém segmentu pod značkou LiNK. Na starosti bude mít vyhodnocování komerčního potenciálu nových lokalit, akvizici nájemců, analýzy trhu i udržování úzkých vztahů s realitními makléři.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 27. 6. 2018 9:19 LINKCITY

Společnost Linkcity splnila podmínky výběrového řízení města Pardubice na revitalizaci areálu bývalého státního podniku Tesla Pardubice. Developer, který má za sebou řadu projektů po celé České republice a v regionu aktuálně staví velký rezidenční projekt v Chrudimi, se nyní zaměří na proměnu městského brownfieldu. Plánuje zde jak citlivou rekonstrukci hlavní budovy dřívější tovární haly, tak i novou výstavbu. Pozemek o rozloze 2,5 hektaru, který již od konce 90. let minulého století zeje prázdnotou, se po letech konečně dočká zásadní přeměny a otevře se široké veřejnosti.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 5. 6. 2018 10:42 LINKCITY

Developer Linkcity, člen mezinárodní skupiny Bouygues, předvádí na projektu LiNK Hradec Králové ideální ukázku prefabrikace v praxi. Pouhých pět týdnů od zahájení výstavby byl dokončen železobetonový skelet 230 metrů dlouhé, 25 metrů široké a 10,7 metrů vysoké budovy, který je tvořen z 399 stavebních dílců (prefabrikátů). O dodávku a montáž se postarala společnost VCES, generální dodavatel stavby a zároveň sesterská společnost Linkcity. Hala určená pro lehkou výrobu a logistiku s 8 151 metry čtverečními pronajímatelných ploch se nachází v industriální zóně Pouchov v Hradci Králové nedaleko dálnice D11 a necelé tři kilometry od železniční tratě i letiště. Areál je již z 88 % pronajat, přičemž novými nájemci jsou společnosti Dachser a Gebrüder Weiss. Plánovaný termín dokončení je letos v září.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 14. 5. 2018 13:29 LINKCITY

Cromwell Property Group, zabývající se investicemi do nemovitostí a jejich správou, uzavřel smlouvu o strategickém partnerství se společností Linkcity, začleněnou do skupiny celosvětové stavební společnosti Bouygues Construction. Cílem partnerství jsou investice finančních prostředků do rozvoje portfolia nemovitostí v sektoru logistiky a lehkého průmyslu v regionu střední a východní Evropy.

Zobraziť celú správu

Prílohy
LINKCITY

Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.