SK CZ EN

LINKCITY

http://linkcity.cz/

Linkcity Czech Republic a.s. je členem stavebního koncernu VCES a mezinárodní developerské sítě Linkcity, která patří do skupiny Bouygues [čti Bujk]. Linkcity se zaměřuje na projektování, výstavbu a financování širokého spektra nemovitostí v 9 zemích západní a střední Evropy včetně České republiky a Slovenska. Využívá přitom pevného zázemí globální společnosti, které kombinuje s výbornou znalostí lokálních trhů. V oblasti rezidenční výstavby v ČR například realizovala Rezidenci Centrum Radotín, která představovala revitalizaci městského brownfieldu ve spolupráci s MČ Praha 16. Aktuálně staví již třetí fázi projektu Chrudimpark a zahájila přeměnu bývalého areálu pardubické Tesly v novou rezidenční čtvrť s 250 byty, supermarketem a 10 řadovými domy citlivě navazujícími na okolní zástavbu. Součástí areálu budou i další komerční prostory a nový parkovací dům, který dopravně uleví vysoce exponované lokalitě u Pardubické nemocnice.

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 25. 4. 2018 12:31 LINKCITY

Developer Linkcity oficiálně zahájil výstavbu logistického parku LiNK Hradec Králové v industriální zóně Pouchov. Slavnostní akce u příležitosti vztyčení prvního sloupu nosné prefabrikované konstrukce se zúčastnilo na padesát hostů a členů realizačních týmů. Chybět nemohl David Labardin (generální ředitel společnosti Linkcity), Pavel Chalupa (člen představenstva a výrobní ředitel společnosti VCES jako generálního dodavatele) a také zástupci budoucích nájemců – společností Dachser a Gebrüder Weiss. Projekt je prvním z trojice aktuálně připravovaných logistických areálů, které Linkcity pod novou značkou LiNK Logistic Industry realizuje v České republice a na Slovensku.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 23. 4. 2018 10:56 LINKCITY

Necelý měsíc od zahájení výstavby logistického parku LiNK Hradec Králové v industriální zóně Pouchov hlásí developer Linkcity obsazenost areálu téměř 90 %. Mezi nové nájemce patří mezinárodní poskytovatelé přepravních a logistických služeb, společnosti Dachser a Gebrüder Weiss, které si dohromady pronajmou cca 6 800 metrů čtverečních skladových prostor a kanceláří. Areál Linkcity se nachází nedaleko dálnice D11 a necelé tři kilometry od železniční tratě i letiště. Plánovaný termín dokončení je letos v září.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 13. 4. 2018 9:25 LINKCITY

Společnost Linkcity získala územní rozhodnutí pro umístění stavby logistického parku LiNK Nitra West v průmyslové zóně Lužianky u rychlostní silnice R1. Po nedávném zahájení výstavby areálu LiNK Hradec Králové se jedná již o druhý projekt developera, který v krátké době uvádí na česko-slovenský trh. Logistický park je navržen s využitím moderní technologie BIM a aspiruje na vysoký stupeň zelené certifikace BREEAM. Projekt počítá s celkem 108 000 metrů čtverečních pronajímatelných ploch, jejichž výstavbu zahájí generální dodavatel VCES ještě letos v létě. Plánovaný termín dokončení je v 1. čtvrtletí 2019.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 9. 4. 2018 10:54 LINKCITY

Společnost Linkcity, člen mezinárodní skupiny Bouygues, odstartovala výstavbu projektu LiNK Hradec Králové s 8 151 metrů čtverečních pronajímatelných ploch. Hala určená pro lehkou výrobu a logistiku vznikne v industriální zóně Pouchov v Hradci Králové, které patří k centrům průmyslu a strojírenství v ČR. Nacházet se bude nedaleko dálnice D11 necelé tři kilometry od železniční tratě i letiště, v rámci industriální a skladištní zóny. Před areálem nebude chybět autobusová zastávka pro zaměstnance.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 22. 3. 2018 15:51 LINKCITY

Mezinárodní developerská společnost Linkcity, která patří do skupiny Bouygues, rozšiřuje své aktivity v České republice a na Slovensku o průmyslové a logistické projekty. Pod značkou LiNK Logistic Industry nyní probíhají přípravné práce na výstavbě tří logistických parků v blízkosti Hradce Králové, Olomouce a Nitry s celkem více než 180 000 metrů čtverečních pronajímatelných ploch. Další stovky tisíc metrů čtverečních průmyslových a logistických nemovitostí je Linkcity připravena realizovat v následujících letech, a to s využitím inovativních nástrojů a moderních řešení v souladu se současným trendem automatizace a udržitelné výstavby.

Zobraziť celú správu

Prílohy
LINKCITY

Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.