SK CZ EN

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

https://www.bidli.cz/

Bidli holding, a.s., je největším komplexním projektem pro bydlení v České republice. Společnost jako jediná na trhu řeší kompletní škálu služeb – realitní činnost, hypoteční poradenství, rezidenční development, družstevní bydlení, pojištění, dodávku energií, výrobu dřevostaveb a nábytku i designové řešení interiéru. Klientovi je tak schopna zajistit nové bydlení i vše, co k němu potřebuje. Mezi její developerské projekty patří rezidenční areál Bidli v Rodově, středočeské Libři či Myslince u Plzně.

Tlačové správy

Publikované dňa: 13. 11. 2023 13:00 BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Společnost Bidli zahájila prodej developerského projektu Bidli ve Vrskmani u Chomutova, který dohromady zahrnuje 46 parcel. Zájemci o bydlení v nové čtvrti si mohou pořídit buď samostatný zasíťovaný pozemek pro vlastní výstavbu nebo rovnou využít nabídky společnosti na moderní nízkoenergetickou dřevostavbu na klíč. Všechny parcely mají stavební povolení na ekologický dům o dispozici 4+kk ve variantě přízemního bungalovu či patrového domu. Novostavby je možné začít realizovat ihned, v případě montované dřevostavby od Bidli bude doba výstavby trvat jen několik měsíců po dokončení základové desky. Do konce letošního roku developer plánuje dokončit infrastrukturu sítí, komunikace pak během jara 2024.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 13. 3. 2023 10:00 BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Společnost Bidli odstartovala prodej zasíťovaných pozemků připravených pro zástavbu moderními rodinnými domy. Celkem 20 parcel s projektovou dokumentací a platným stavebním povolením se nachází v žádané lokalitě Dýšina přiléhající k Plzni. Téměř okamžitě na nich lze zahájit výstavbu.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 21. 9. 2022 10:11 BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Společnost Bidli zkolaudovala prvních sedm rodinných domů v Libeři u Prahy. Všechny objekty jsou vybaveny vlastní fotovoltaickou elektrárnou a v případě přání zákazníků také technologií chytré domácnosti Bidli Smart Loxone. V současné době, která s sebou přináší zdražování, nejistotu na trhu s energiemi a vysokou inflaci, je úsporné bydlení s obnovitelnými zdroji a moderními technologiemi čím dál žádanější. Všech 16 nízkoenergetických dřevostaveb Bidli v Libeři již našlo své nové majitele.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 2. 5. 2022 10:10 BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Situace na trhu s nemovitostmi je rok od roku napjatější. Nemovitostí je nedostatek a jejich ceny neustále rostou. V tomto roce – díky razantnímu zvyšování úrokových sazeb i opětovnému zpřísňování podmínek poskytování hypotečních úvěrů ze strany ČNB – dojde nejprve k poměrně významnému poklesu poptávky o koupi nemovitostí. A tak se naskýtá obvyklá otázka posledních let: můžeme očekávat propad cen na trhu nemovitostí? Má odpověď je zcela jasná: k poklesu cen nemovitostí nedojde. Jaké mě k tomuto závěru vedou důvody?

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 28. 12. 2021 10:30 BYDLÍME KOMPLEXNĚ

V posledních dvou letech se razantně zvýšil zájem o rodinné domy. Důvodem je jednak nedostatečná nabídka bytů a jejich stále rostoucí cena, především ve větších městech, a jednak touha mnoha lidí, kteří chtějí i s ohledem na pandemii koronaviru spojenou se sérií lockdownů bydlet blíže přírodě. Finančně přijatelnější alternativu pak představují dvoj- a trojdomy, jež se nyní dostávají do popředí. Jejich výhody a nevýhody a obecně situaci na trhu s rodinnými domy shrnuje odborník ze společnosti Bidli.

Zobraziť celú správu

Prílohy
BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.