SK CZ EN

LUXENT

http://www.luxent.cz

Realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties působí na českém trhu od roku 2008 a za 16 let svého fungování se stala jedním z významných aktérů na trhu s exkluzivními nemovitostmi. Nabízí komplexní spektrum služeb od zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti přes investiční, finanční a projektové poradenství až po marketingové a analytické služby. Portfolio společnosti zahrnuje rezidenční, historické i komerční objekty. Za dobu své existence kancelář zprostředkovala prodej a pronájem více než 3 000 nemovitostí. Součástí činnosti realitní kanceláře LuxentExclusive Properties je také spolupráce s developery. Mezi aktuálně nabízené developerské projekty patří například luxusní komplex MOLO Lipno Resort, krkonošské apartmány Harrachov Peaks a Apartmány Albeřice či exkluzivní apartmány Laka Living na Šumavě, komorní projekt Červený Dub v Kostelci nad Černými lesy, luxusní vilová čtvrť Březový háj v Předboji severně od Prahy, Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi nebo projekty loftového bydlení v Praze 5 (Garden Lofts a Lofty Anděl). Luxent se věnuje také prodeji rekreačních zahraničních nemovitostí, například ve Vídni, Dubaji, Chorvatsku, Španělsku, Thajsku, Indonésii či projektu Marina Liptov na Slovensku.

Tlačové správy

Publikované dňa: 8. 3. 2024 9:28 LUXENT

Tisková zpráva, 8. 3. 2024 – Koupě rekreační nemovitosti v zahraničí není žádnou novinkou. Postupem času se ale stává mnohem dostupnější alternativou, a tak velká část zájemců o pořízení druhého bydlení dává namísto Česku přednost přímořským destinacím. K oblíbeným lokalitám nyní patří jižní Evropa, Blízký východ, Střední Amerika či dálná Asie. Kupující kromě vlastního rekreačního vyžití u moře láká rovněž možnost výhodné investice do realit v atraktivním prostředí s vysokou mírou zhodnocení. V Praze se v současnosti výnosnost pronájmů pohybuje mezi 3 až 5 %, kdežto v Chorvatsku a ve Španělsku je to mezi 7 a 11 % a například v Dubaji lze dle lokality dosáhnout i na roční výnos přes 20 %. Aktuální situaci na poli zahraničních nemovitosti, vč. propočtů výnosnosti, přibližují experti realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 31. 1. 2024 15:00 LUXENT

Tisková zpráva, 31. 1. 2024 – Trh s běžnými nemovitostmi byl v loňském roce kvůli odložené poptávce kupujících, která byla důsledkem vysokých cen bytů, enormních hypotečních sazeb a nedostatečné nabídky, víceméně zamrzlý. Segment exkluzivních nemovitostí v prémiových lokalitách je oproti tomu mnohem stabilnější. Nicméně i na něm se v prvním pololetí projevila pokračující stagnace a k oživení došlo až v druhé polovině roku. Bonitní klientela totiž také vyčkávala a na prodávající vyvíjela tlak ohledně snižování cen. Podle predikcí společnosti Luxent Exclusive - Properties bude trend rostoucí poptávky z konce roku pokračovat i v tom letošním. Běžnému trhu pomůže očekávaný mírný pokles úrokových sazeb. Špičkové luxusní nemovitosti se budou dále dobře prodávat a jejich cena poroste. Zvyšovat se ovšem budou nároky kupujících na kvalitu nemovitostí a realitních služeb. Podle analýz Luxentu bude rozhodně přetrvávat zájem o exkluzivní rekreační vily a apartmány v zahraničí.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 25. 1. 2024 9:30 LUXENT

Tisková zpráva, 25. 1. 2024 – Prémiový projekt Laka Living v obci Prášily vyroste v první zóně národního parku Šumava a nabídne 21 exkluzivních horských apartmánů. Svým umístěním, nadstandardním vybavením, prvky udržitelnosti a neotřelým designem uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Hodí se jak pro druhé bydlení, tak jako atraktivní investice do nemovitosti. Na jaře letošního roku se očekává získání stavebního povolení, poté dojde k demolici stávajících objektů a přípravě staveniště. Samotná výstavba by měla začít v polovině roku, její dokončení se předpokládá v létě roku 2026. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 17. 1. 2024 9:30 LUXENT

Tisková zpráva, 17. 1. 2024 – V rámci třetí etapy projektu Červený dub kousek od Prahy vznikne ve dvou fázích celkem pět komorních domů, přičemž každý z nich nabízí tři byty a jeden ateliér. Ke všem náleží terasa, k těm v přízemí také zahrada. Projekt by měl být dokončen začátkem roku 2025, budoucí majitelé se budou moct stěhovat na jaře téhož roku. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties, prvních 12 jednotek je už v nabídce.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 4. 1. 2024 10:30 LUXENT

Tisková zpráva, 4. 1. 2024 – Po nedávném dokončení komorního projektu Harrachov Peaks si zájemci mohou nyní prohlédnout exkluzivní vzorový apartmán. Luxusní jednotky, které se hodí pro vlastní rekreační využití i jako zajímavá investice do nemovitosti, si již přebírají první majitelé. Výhradní prodej projektu zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu

Prílohy
LUXENT

Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.