DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

resources/f/klienti/17/logo/DZK_2.jpg

http://www.dzklatovy.cz/cesky

Drůbežářský závod Klatovy a.s.je druhým největším zpracovatelem kuřecího masa a výrobcem uzenin z kuřecího masa v České republice. Měsíční produkce je v objemu 2 000 t kuřecího masa a 750 t masných výrobků. Česká kvalita našich potravin směle konkuruje potravinářským závodům v zemích EU. Společnost obchoduje s více než 3000 odběrateli z tuzemska i zahraničí s výrobky vlastní produkce. Nabízený sortiment je částečně obohacen také přikoupeným zbožím (slepice, kachny, husy, aj.). Drůbežářský závod Klatovy a.s. také provozuje jídelnu Slávie na klatovském náměstí, kde si zákazníci mohou pochutnat na cenově dostupných pokrmech, především z kuřecího masa vlastní produkce. Drůbežářský závod Klatovy a.s. zaměstnává 600 lidí.

Tlačové správy

Publikované dňa: 25. 11. 2019 9:54 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Novinka Kuřecí mleté maso od Drůbežářského závodu Klatovy získala prestižní ocenění kvality KLASA. Logo symbolizuje nejen kvalitní a poctivé potraviny, ale je i zárukou lepší orientace na českém trhu. Ve čtvrtek na Žofíně 21. 11. 2019 proběhlo Slavnostní setkání výrobců českých potravin a Drůbežářský závod Klatovy si převzal ocenění kvalitních potravin KLASA a Certifikát České cechovní normy z rukou ministra zemědělství Miroslava Tomana a generálního ředitele Státního zemědělského intervenčního fondu (SZIF) Martina Šebestyána.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 1. 11. 2019 16:48 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Charitativní výlov rybníku Korytný Letošní podzim se převážně nese v duchu slunečného počasí s příjemnými teplotami, které lákají děti i dospělé pouštět draky. Krásy podzimu jsou vidět nejen v přírodě ale i kolem na pestrobarevných cestách, kde listy do daleka září. Další typickou a tradiční aktivitou v tomto ročním období je vypouštění rybníků a výlov ryb. Rybářské řemeslo se v celé svojí kráse ukáže veřejnosti právě při výlovu, kterému předchází i náročné strojení rybníka. Jeden takový charitativní výlov uspořádal pro děti z Dětského domova Kašperské Hory, Sušice a Chanovice na konci října i Drůbežářský závod Klatovy ve spolupráci s Klatovským rybářstvím v blízkosti obce Oselce.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 22. 10. 2019 13:09 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Víno, jídlo a zpěv. I tak mohou vypadat svatomartinské slavnosti ve městech, obcích či nejmenších vískách. Právě k nim neodmyslitelně patří koštování mladého vína a vychutnávání si svátečního oběda jako připomínku na svatého Martina, světce, kterého prozradily husy. Proto se s nimi každoročně 11. listopadu setkáváme na talíři. Jejich příprava je náročná, zdlouhavá a ne vždy se maso opravdu povede. Tomu se ale každá „hospodyňka“ může vyhnout rychlejší a dietnější variantou. Nový pohled na tento svátek přináší Drůbežářský závod Klatovy s receptem na Svatomartinské kuře – snadno, chutně a hlavně zdravě!

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 13. 9. 2019 12:30 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Kuřecí nebo slepičí vývar patří odnepaměti mezi základ prvotřídních kuchyní. Dlouze tažené domácí bujóny mají prospěšné účinky na lidský organismus i psychiku. Díky prvkům jako je glycin, glutamin a prolin posiluje klouby, podporuje imunitu a přirozené trávení. Podporuje růst vlasů a regeneraci kůže. Drůbeží vývar je také důležitou složkou pro udržení správné hladiny krevního tlaku. Přítomné minerály napomáhají při horečce vyplavit škodliviny ven z těla. Tažený vývar z kuřat od Drůbežářského závodu Klatovy je tak skrytý poklad každé kuchyně.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 20. 8. 2019 14:00 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Prázdniny jsou u konce a žáci se jako každý rok začínají připravovat do školních lavic. Za pěknými studijními výsledky stojí vytrvalost a hodně energie, kterou děti mohou získat výživnou stravou. Obědy jsou většinou v režii školních jídelen, ale ani svačiny by neměly být opomíjeny. Díky řadě bez „E“ může Drůbežářský závod Klatovy nabídnout dětem kvalitní a chutné pokrmy.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti