SK CZ EN

ROTER HAHN

http://www.roterhahn.it

Značku kvality Roter Hahn (Červený kohout) uvedl na trh Zemědělský svaz Jižního Tyrolska v roce 1998. Označuje farmy nabízející turistům dovolenou v malebném prostředí Jižního Tyrolska, slunného regionu italských Alp. V nabídce má více než 1 700 farem specializovaných na chov dobytka, pěstování vína a ovoce. Hosté zde najdou celoročně rekreační ubytování v podobě samostatných pokojů s útulnou osobní atmosférou, domácí gastronomii a nespočet příležitostí pro aktivní dovolenou a wellness. Kromě možnosti zblízka se seznámit se životem na zemědělském statku a ochutnat vynikající domácí speciality -  čerstvé mléko, sýry, džusy, chléb a mnoho dalších pochoutek – jsou farmy skvělým výchozím bodem pro poznávání okolí a nabízejí nespočet možností trávení volného času. Návštěvníci si mohou vybrat od turistiky přes silniční i horskou cyklistiku až po sjezdové a běžecké lyžování a další outdoorové sporty. Ubytování pak zajišťují přímo rodiny farmářů, které nejlépe vědí, jak svým hostům připravit domáckou atmosféru a splnit jim jejich přání. V roce 2018 strávili turisté na farmách označených znakem červeného kohouta přes 2,8 milionu noclehů. Kromě ubytování na farmách provozuje sdružení Roter Hahn rodinné restaurace umístěné přímo na statcích, udržuje tradici řemesel a provozuje také prodejny místních potravinářských specialit. Další informace o Roter Hahn (v češtině, němčině, angličtině, italštině a polštině) najdete zde: http://www.roterhahn.cz/cz/

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 30. 3. 2016 11:10 ROTER HAHN

Jaro je tu. Pusťte svěží vzduch do své kuchyně, použijte čerstvé jarní potraviny a pochutnejte si na jednoduchých chutných domácích pokrmech. Inspirace z farem Roter Hahn v Jižním Tyrolsku je tu právě pro vás.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 9. 3. 2016 10:00 ROTER HAHN

Křesťanská tradice velikonočních oslav je často spojována s pohanskými oslavami příchodu jara. Tak či onak se jedná o velice oblíbené svátky protkané mnoha tradičními pokrmy a zvyklostmi. A není tomu tak pouze u nás, ale i v Jižním Tyrolsku a na zdejších farmách sdružení Roter Hahn.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 27. 1. 2016 10:35 ROTER HAHN

Klasické lyžování je vrcholový a divácky velmi oblíbený sport s dlouholetou tradicí. Je ideální variantou aktivního odpočinku a mnoho sportovců z jiných odvětví je používá pro zimní přípravu. Po teplejším začátku zimy konečně začalo i v Alpách mrznout a sněžit. Jižní Tyrolsko nabízí perfektně upravené běžkařské stopy a sjezdařské svahy. A až Vám vyhládne, občerstvit se a odpočinout si budete moci u farmářů ze sdružení Roter Hahn.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 22. 12. 2015 11:20 ROTER HAHN

Po štědrovečerním veselí a Božích hodech přichází chvilka odpočinku a čas pro nabrání sil na oslavy Nového roku. Připravujete pohoštění pro tuto dlouhou noc a chybí Vám inspirace? Jihotyrolští farmáři ze sdružení Roter Hahn přichází s tipy na originální pokrmy ze severu Itálie.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 17. 12. 2015 10:30 ROTER HAHN

Předvánoční čas a někdy i samotné svátky jsou pro mnohé naplněny neustálým spěchem za plněním povinností. Ideální zimní rekreaci i aktivní odpočinek můžete nalézt na farmách sdružení Roter Hahn. Úžasná příroda, sníh, delikátní kuchyně a 300 slunečných dní v roce. To je Jižní Tyrolsko.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.