SK CZ EN

ROTER HAHN

http://www.roterhahn.it

Značku kvality Roter Hahn (Červený kohout) uvedl na trh Zemědělský svaz Jižního Tyrolska v roce 1998. Označuje farmy nabízející turistům dovolenou v malebném prostředí Jižního Tyrolska, slunného regionu italských Alp. V nabídce má více než 1 700 farem specializovaných na chov dobytka, pěstování vína a ovoce. Hosté zde najdou celoročně rekreační ubytování v podobě samostatných pokojů s útulnou osobní atmosférou, domácí gastronomii a nespočet příležitostí pro aktivní dovolenou a wellness. Kromě možnosti zblízka se seznámit se životem na zemědělském statku a ochutnat vynikající domácí speciality -  čerstvé mléko, sýry, džusy, chléb a mnoho dalších pochoutek – jsou farmy skvělým výchozím bodem pro poznávání okolí a nabízejí nespočet možností trávení volného času. Návštěvníci si mohou vybrat od turistiky přes silniční i horskou cyklistiku až po sjezdové a běžecké lyžování a další outdoorové sporty. Ubytování pak zajišťují přímo rodiny farmářů, které nejlépe vědí, jak svým hostům připravit domáckou atmosféru a splnit jim jejich přání. V roce 2018 strávili turisté na farmách označených znakem červeného kohouta přes 2,8 milionu noclehů. Kromě ubytování na farmách provozuje sdružení Roter Hahn rodinné restaurace umístěné přímo na statcích, udržuje tradici řemesel a provozuje také prodejny místních potravinářských specialit. Další informace o Roter Hahn (v češtině, němčině, angličtině, italštině a polštině) najdete zde: http://www.roterhahn.cz/cz/

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 23. 3. 2022 15:56 ROTER HAHN

Tradiční pokrmy či obecně jídlo jsou významnými tématy mnohých festivalů a slavností, které probíhají v Jižním Tyrolsku po celý rok. Například letos v dubnu můžete v městečku Sand in Taufers navštívit Festival sýrů. Konat se bude právě v době velikonočních svátků, od pátku 8. dubna do neděle 10. dubna. Více než sto producentů z celé Itálie, mezi kterými budou také farmáři Roter Hahn, zde nabídnou nepřeberné množství různých druhů sýra a pokrmů z něj. Také místní restaurace, oblíbené šenky v originále zvané „Buschenschank“ využijí příležitost nabídnout svým hostům sýrové speciality a delikatesy. Využijte pozvání a užijte si letos Velikonoce v Jižním Tyrolsku!

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 3. 3. 2022 8:07 ROTER HAHN

Vrátili jste se ze zimní dovolené a vzpomínáte, jak krásně jste si odpočinuli? Dovolená na jihotyrolských farmách Roter Hahn se nese v duchu skvělých zážitků i ochutnávání místních delikates. Vaše vzpomínky mohou oživit krásné fotografie. Co však určitě přivolá představu dovolené strávené v Jižním Tyrolsku, jsou vůně a chutě dobrého jídla, které jste si dopřávali.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 31. 1. 2022 11:10 ROTER HAHN

Ráno se probudíte a už jen letmý pohled z okna vám slibuje báječnou lyžovačku. Kde? No přece v nedalekém Jižním Tyrolsku! Pokud si pro svoji zimní dovolenou vyberete ubytování na jedné z farem Roter Hahn, pohoda a skvělé lyžařské zážitky vás určitě neminou! Úžasná příroda, dostatek sněhu, téměř 300 slunečných dní v roce a známá pohostinnost místních farmářů. To je nepřekonatelné Jižní Tyrolsko.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 16. 12. 2021 9:17 ROTER HAHN

Na jihotyrolských farmách Roter Hahn se nikdy nezahálí. Klidné zimní období představuje ideální čas pro tradiční řemesla. Ať už je to řezbářství, pletení košů z proutí, zdobení husích vajec či zpracování ovčí vlny. Vznikají tak jedinečné řemeslné výrobky, které v sobě spojují tradici, funkčnost a neopakovatelný styl.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 4. 11. 2021 13:26 ROTER HAHN

Rozhodli jste se pro klidnou zimní dovolenou? Chcete vynechat masovou turistiku, přeplněné sjezdovky a místo toho odpočívat uprostřed čisté přírody jihotyrolských Dolomit? Poohlédněte se po široké nabídce místních horských farem a vyberte si tu, která vás výběrem zimních odpočinkových aktivit nejvíce zaujme.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.