SK CZ EN

ROADSHOW HRAVÉ LÉTO POKRAČUJE V JIHOMORAVSKÉM KRAJI

Publikované dňa: 20. 8. 2015 13:28 HARIBO CZ

Konec prázdnin se pomalu blíží, ale „hravá“ roadshow Zlatého medvídka HARIBO po České republice stále pokračuje. Jeho další zastávka je tentokrát v Jihomoravském kraji. Objeví se na brněnském hradu Špilberk, zamíří do centra města Brna a nevynechá ani funkcionalistickou památku UNESCO – Vilu Tugendhat. Prohlédne si i další krásná zákoutí, navštíví Punkevní jeskyně a připraví zábavný program pro rodiny s dětmi na Brněnské přehradě. Veškeré informace budou uvedeny na facebooku společnosti HARIBO.

„Pod značkou HARIBO najdou naši zákazníci mnoho druhů cukrovinek, jednou z nich jsou i oblíbené medvídci HARIBO Goldbären, kteří jim zpestří letní dny nyní v Brně a jeho okolí," říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o. „Během roadshow je pro všechny příznivce dobré zábavy a sladkostí připraven tematický doprovodný program a stále běží i soutěž „Chyť si svého HARIBO medvěda"," dodává Rostislav Němec.

Soutěž „Chyť si svého HARIBO medvěda" pokračuje!
Zlatý medvídek HARIBO od 6. srpna cestuje po celé České republice a zavítá nyní i do Brna a jeho okolí. Stále mají všichni milovníci cukrovinek možnost se zapojit do soutěže „Chyť si svého HARIBO medvěda" a vyhrát tak mnoho zajímavých cen. Radovat z výher se může každý, kdo bude sledovat pečlivě facebook společnosti HARIBO, chytí medvěda na jeho cestě a prozradí mu heslo ZLATÝ MEDVÍDEK.

Ještě více letní zábavy
Zlatý medvídek má přichystaný pro děti a dospělé zábavný program a tentokrát v Jihomoravském kraji. Navštíví i zdejší památky. K vidění bude na zdejším hradu Špilberk, v okolí památky UNESCO Vily Tugendhat, v centru města Brna nebo ho spatří nadšenci i při objevování zajímavostí v Moravském krasu u Punkevní jeskyně. Ale tu pravou sladkou zábavu si všichni užijí na břehu Brněnské přehrady, kde na ně bude čekat bohatý program. Zlatý medvídek HARIBO připravil několik tematických soutěží a nezapomněl ani na degustaci medvídků HARIBO Goldbären. Pro zájemce bude i možnost si vyzkoušet, jaké to je být moderátorem a velkým zpestřením bude medvědí tanec.

Více informací a aktuální program roadshow naleznou zájemci na facebooku společnosti HARIBO CZ (facebook.com/posli.medvidka).

Hans Riegel založil společnost HARIBO v roce 1920 pod názvem HARIBO - Hans Riegel Bonn. O dva roky později vytvořil „Tančícího medvídka" - figurku z želé s ovocnou příchutí. Tato figurka se stala později světově proslulou jako HARIBO „Zlatý medvídek" - „Goldbären". Své želatinové výrobky dodává téměř do stovky zemí světa. „Zlatí medvídci" jsou vyráběni z želatiny přírodního původu. Od poloviny třicátých let dodnes jsou prezentovány produkty HARIBO známým sloganem: „HARIBO chutná malým, stejně tak i dospělým".

Pro více informací kontaktujte:

Crest Communications, a.s.
Michaela Janoušková
Account Executive
Tel.: + 420 222 927 109
Gsm : + 420 731 613 623
e-mail: michaela.janouskova@crestcom.cz
www.crestcom.cz

Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.