HB REAVIS ZAHAJUJE ROZSÁHLÝ DEVELOPERSKÝ PROJEKT V BUDAPEŠTI

Publikované dňa: 18. 6. 2015 14:24 HB REAVIS

HB Reavis, přední developer komerčních projektů ve střední a východní Evropě, který disponuje také rostoucím portfoliem projektů v Londýně, oznamuje akvizici pozemků, pokrývající celkovou plochu tří hektarů v jedné z nejfrekventovanějších částí Budapešti. Toto území je určeno pro rozsáhlý kancelářský developerský projekt, který společnost hodlá zahájit v blízké budoucnosti. Akvizice povede k výstavbě kanceláří, jež nabídne pronajímatelnou plochu přesahující 120 000 metrů čtverečních.

Pozemky, které společnost získala od více majitelů v červnu, jsou situovány ve 13. budapešťské městské části, která je ohraničena ulicemi Váci, Árboc a bulvárem Róberta Károlyho. Díky umístění v jedné z nejrušnějších oblastí je území dostupné mnoha dopravními prostředky a nabízí vynikající příležitost pro výstavbu kanceláří.

HB Reavis ještě dále pozvedne lokalitu a její napojení tak, aby vytvořila moderní a flexibilní pracovní prostředí, které splní požadavky dnešních evropských nájemců. Projekt bude kromě zaměření na vysokou kvalitu kanceláří samotných věnovat stejnou pozornost i okolním doplňkovým nákupním a volnočasovým zařízením a také rozsáhlým zeleným venkovním plochám.

"Tento jedinečný projekt je předzvěstí nové éry designu kanceláří a developmentu v Budapešti. Bude se jednat o unikátní, živoucí komplex, který v sobě spojí kancelářské prostory vysoké kvality, celou škálu restaurací, kaváren, obchodů a dalších služeb. Jsme přesvědčeni, že se stane srovnávacím měřítkem pro budoucí obchodní lokace v Budapešti," říká Zoltán Radnóty, CEO, HB Reavis Maďarsko.

O společnosti HB Reavis
Mezinárodní developerská skupina HB Reavis byla založena v roce 1993 v Bratislavě. Působí na klíčových trzích ve střední a východní Evropě (Polsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko), ve Spojeném království a v Turecku. Společnost doposud realizovala celkem 750 000 metrů čtverečních moderních kanceláří, obchodních a zábavních prostor a logistických nemovitostí. Dalších více než 1 milion metrů čtverečních je ve fázi realizace, plánování nebo povolování výstavby. Na všech trzích využívá HB Reavis integrovaný obchodní model zahrnující development, výstavbu, správu majetku a investiční management. Společnost má celková aktiva 1,8 miliardy EUR s čistou hodnotou 964 milionů EUR. S více než 400 odborníky pracujícími po celé Evropě se HB Reavis řadí mezi lídry na trhu. Potvrzují to i získaná ocenění „Developer roku 2015 ve střední a východní Evropě" udělené odbornou porotou CEE Quality Awards ve spolupráci s Financial Times a titul „Developer kancelářských budov roku 2014 ve střední a východní Evropě " uděleného v soutěži pod záštitou vydavatelství Eurobuild. Více informací získáte na http://www.hbreavis.com

Jana Bakešová
Tel.: + 420 222 927 111