SKUPINA HB REAVIS SE UMÍSTILA V PRVNÍ ŠESTCE TOP DEVELOPERŮ V EVROPĚ

Publikované dňa: 17. 6. 2015 14:27 HB REAVIS

Skupina HB Reavis je šestým největším evropským developerem kancelářských prostor.

V pravidelném prestižním hodnocení významného celoevropského realitního časopisu Property EU se tak jako jediný zástupce z regionu dostala mezi 10 největších společností. O umístění skupiny HB Reavis, která v Bratislavě staví jeden z největších administrativních komplexů v Evropě - Twin City, rozhodovala velikost projektů ukončených v letech 2012 - 2014. V tomto období dodala na trh ve střední a východní Evropě celkem 196,4 tisíc metrů čtverečních nových kancelářských prostor.

O společnosti HB Reavis
Mezinárodní developerská skupina HB Reavis byla založena v roce 1993 v Bratislavě. Působí na klíčových trzích ve střední a východní Evropě (Polsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko), ve Spojeném království a v Turecku. Společnost doposud realizovala celkem 750 000 metrů čtverečních moderních kanceláří, obchodních a zábavních prostor a logistických nemovitostí. Dalších více než 1 milion metrů čtverečních je ve fázi realizace, plánování nebo povolování výstavby. Na všech trzích využívá HB Reavis integrovaný obchodní model zahrnující development, výstavbu, správu majetku a investiční management. Společnost má celková aktiva 1,8 miliardy EUR s čistou hodnotou 964 milionů EUR. S více než 400 odborníky pracujícími po celé Evropě se HB Reavis řadí mezi lídry na trhu. Potvrzují to i získaná ocenění „Developer roku 2015 ve střední a východní Evropě" udělené odbornou porotou CEE Quality Awards ve spolupráci s Financial Times a titul „Developer kancelářských budov roku 2014 ve střední a východní Evropě " uděleného v soutěži pod záštitou vydavatelství Eurobuild. Více informací získáte na http://www.hbreavis.com

Jana Bakešová
Tel.: + 420 222 927 111