SK CZ EN

ZAŽIJTE NEVŠEDNÍ ZÁŽITEK NA SVĚTOVÉM POHÁRU V BIATLONU V JIŽNÍM TYROLSKU

Publikované dňa: 14. 12. 2017 14:11 ROTER HAHN

Máte rádi zimu a zimní sporty? Pak si nesmíte nechat ujít Světový pohár v biatlonu, který se uskuteční v Jižním Tyrolsku na začátku příštího roku.

Od 18. do 21. ledna 2018 se bude konat každoroční Světový pohár v biatlonu. Sportovci z celého světa svedou boj o medaile v malé obci Anterselva v Jižním Tyrolsku.

Anterselva, obec v Jižním Tyrolsku je známé středisko zimních sportů. V malé vesničce s necelými třemi tisíci obyvateli je špičkový biatlonový areál, který hostí biatlonové světové poháry i mistroství světa. Tato vesnice patří k tradičním místům ve světě sportu a biatlonu. Světový pohár se zde jezdí každý rok již více než 30 let.

Během dne si návštěvníci z celého světa mohou užít nejen sportovní zážitky, ale i místní dobroty ve stáncích s občerstvením a suvenýry. V noci zažijí zábavu na tanečním parketu.

Návštěvníci se mohou ubytovat na některé z farem sdružení Roter Hahn. Tyto farmy se nacházejí po celém Jižním Tyrolsku, některé z nich naleznete právě v blízkosti obce Anterselva. Jako například farmu Tiefentalhof, Eggerhöfe či Petererhof.

Tiefentalhof
Statek Tiefentalhof ležící v obci Welsberg-Taisten si zamilují všichni, kteří dávají přednost klidu a pohodě na tomto prosluněném místě. Tiefentalhof nabízí rustikální velké apartmány, kde si vychutnáte pravou vesnickou atmosféru. Poskytují ale i pohodlí a moderní vybavení jako myčku nebo wi-fi. Statek se zaměřuje na chov zvířat. Turisté mohou ochutnat domácí produkty jako jogurty, mléko, marmelády či sirupy.

Eggerhöfe
Tento nízkoenergetický statek postavený v souladu s přírodou nabízí hostům možnost zažít běžný den na statku nebo se vydat do hor se zkušeným průvodcem. Rovněž si vyzkouší túru na sněžnicích a užíjí si tak krásný výhled. Turisté mohou ochutnat produkty z domácí zahrádky, domácí čaj, šťávy, vejce, klobásy či špek.

Petererhof
Farma se nalézá uprostřed údolí Antholzertal v blízkosti známé lyžařské oblasti Kronplatz a také celosvětově známého biatlonového centra Antholz, kde se každoročně pořádá Světový pohár v biatlonu. Na své si zde přijdou příznivci nordic walkingu a horských kol a samozřejmě milovníci zimních sportů.

Vyhlášený závod Světového poháru v biatlonu je více než sportovní událostí. Ale i nezapomenutelným zážitkem uprostřed divoké a úchvatné jihotyrolské horské scenérie. Toto je místo, kde se oslavuje samotná zima.

Více informací naleznete na:
www.roterhahn.cz/cz/

O značce kvality Roter Hahn
Značku kvality Roter Hahn (Červený kohout) uvedl na trh Zemědělský svaz Jižního Tyrolska v roce 1999. Označuje farmy nabízející turistům dovolenou v malebném prostředí Jižního Tyrolska, slunného regionu italských Alp. V nabídce má více než 1 600 farem specializovaných na chov dobytka, pěstování vína a ovoce. Hosté zde najdou celoročně rekreační ubytování v podobě samostatných pokojů s útulnou osobní atmosférou, domácí gastronomii a nespočet příležitostí pro aktivní dovolenou a wellness. Kromě možnosti zblízka se seznámit se životem na zemědělském statku a ochutnat vynikající domácí speciality - čerstvé mléko, sýry, džusy, chléb a mnoho dalších pochoutek - jsou farmy skvělým výchozím bodem pro poznávání okolí a nabízejí nespočet možností trávení volného času. Návštěvníci si mohou vybrat od turistiky přes silniční i horskou cyklistiku až po sjezdové a běžecké lyžování a další outdoorové sporty. Ubytování pak zajišťují přímo rodiny farmářů, které nejlépe vědí, jak svým hostům připravit domáckou atmosféru a splnit jim jejich přání. V roce 2016 strávili turisté na farmách označených znakem červeného kohouta přes dva a půl milionu noclehů. Kromě ubytování na farmách provozuje sdružení Roter Hahn rodinné restaurace umístěné přímo na statcích, udržuje tradici řemesel a provozuje také prodejny místních potravinářských specialit. Další informace o Roter Hahn (v češtině, němčině, angličtině, italštině a polštině) najdete zde: http://www.roterhahn.cz/cz/


Pro více informací kontaktujte

Crest Communications a.s.
Barbora Šiková
Ostrovní 126/30
110 00 Praha 1
GSM: +420 778 412 121
e-mail: barbora.sikova@crestcom.cz
www.crestcom.cz

Prílohy

Obrázky
Farma Tiefentalhof 2.jpg
Farma Tiefentalhof
Farma Tiefentalhof.jpg
Farma Tiefentalhof
Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.