NOVÉ POJIŠTĚNÍ PSŮ A KOČEK PETEXPERT SE ZÚČASTNILO VELETRHU FOR PETS 2018

Publikované dňa: 16. 4. 2018 11:09 PetExpert

Na výstavišti PVA Expo Praha se od 12. do 15. dubna uskutečnil veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata FOR PETS 2018. Letošního 8. ročníku se zúčastnilo více jak sto vystavovatelů. Jedním z nejnavštěvovanějších stánků bylo stanoviště nového pojištění psů a koček PetExpert.

Tým PetExpert připravil nepřehlédnutelný stánek, návštěvníkům byl představován koncept pojištění i jeho výhody. Přímo na místě bylo možné si pojištění sjednat. Jelikož všichni zaměstnanci pojištění PetExpert mají alespoň dva domácí mazlíčky, některým z nich dělali jejich čtyřnozí kamarádi společnost i na veletrhu.

„Návštěvníky nejvíce zajímalo, čím se odlišujeme od ostatních pojištění domácích zvířat. Vysvětlovali jsme, že naše pojištění vzniklo, protože jsme byli sami jako majitelé domácích mazlíčků nespokojeni s dosavadní nabídkou na českém trhu. Dotazy se samozřejmě často týkaly i ceníku za jednotlivá pojištění, která nabízíme," říká MVDr. Kristína Škubalová, členka manažerského týmu PetExpert. „Zpětné vazby od samotných majitelů čtyřnohých kamarádů si nesmírně ceníme a jsme rádi, že se takovýchto akcí, jako je například veletrh FOR PETS, můžeme účastnit," dodává.

Všeobecné zvířecí pojištění PetExpert využívá vlastní digitální platformu a k té jsou připojeni smluvní veterináři. Majitel pojištěného zvířete u veterináře nic neplatí. Veterinář obdrží platbu za ošetření přímo od pojištění PetExpert a to do 24 hodin od nahlášení pojistné události. Sjednat pojištění lze on-line, nebo na terminálech během návštěvy vybraných veterinárních ordinací smluvních partnerů. Celá akce přitom nezabere více jak pět minut. Veškerý kontakt ohledně pojištění pak trvale zajišťují lidé, kteří díky osobním zkušenostem s domácími mazlíčky dokonale rozumí jejich potřebám i potřebám jejich majitelů.

Více na www.petexpert.cz

Crest Communications a.s.
Daniel Sommer
Ostrovní 30, 110 00 Praha 1