SPOLEČNOST P3 JMENOVALA JÜRGENA DIEHLA VÝKONNÝM ŘEDITELEM PRO NĚMECKO

Publikované dňa: 7. 9. 2015 12:27 P3 CZ

Společnost P3, vlastník průmyslových nemovitostí s celoevropskou působností, jmenovala Jürgena Diehla výkonným ředitelem pro Německo. Jürgen Diehl bude zodpovědný za rostoucí portfolio P3 v Německu, kde společnost P3 již nyní vlastní osm logistických nemovitostí o celkové výměře 287 811 m2. Tyto prostory P3 na území Německa jsou téměř plně obsazeny, a společnost proto plánuje další rozšíření svého portfolia. Jürgen Diehl bude zároveň součástí týmu P3, který má na starosti expanzi společnosti v rámci celé západní Evropy.

Do společnosti P3 přichází Jürgen Diehl z firmy Prologis, kde od roku 2007 zastával funkci viceprezidenta pro regionální projektové řízení v severní Evropě. Předtím zastával vedoucí pozice v oblasti realit, například na pozici projektového manažera ve společnosti CorpusSireo či jako manažer staveb ve firmě Hochtief Construction. Jürgen Diehl vystudoval architekturu a svoji profesní dráhu zahájil právě v tomto oboru.

Generální ředitel P3 Ian Worboys k tomuto jmenování uvedl: „Jsme rádi, že se Jürgen stal součástí našeho týmu. Díky svým znalostem a zkušenostem bude pro naši společnost skutečným přínosem a jeho úkolem bude nejen pomoci společnosti P3 proniknout mezi klíčové hráče na německém trhu, ale také zajistit realizaci našich smělých plánů expanze v západní Evropě. Již nyní vlastníme nemovitosti v Itálii a ve Francii a máme ambiciózní plány na rozvoj našich aktivit v těchto zemích stejně jako i v dalších částech západní Evropy."

Jürgen Diehl bude působit v sídle P3 ve Frankfurtu nad Mohanem a kromě vyhledávání nových příležitostí bude řídit zkušený německý tým zodpovídající za nemovitosti P3, které se nacházejí v dobře dostupných lokalitách zejména na jihu a jihovýchodě země. Mezi tyto nemovitosti, které P3 aktuálně vlastní, patří například P3 Wittlich (asi 60 km od hranic s Lucemburskem) nebo P3 Dreieich (20 km jižně od Frankfurtu).

Poznámka pro editory
P3 je vlastník, developer a správce evropských logistických nemovitostí. Do portfolia P3 o rozsahu 3 mil. m2 v rámci 9 zemí nyní spadá 144 logistických nemovitostí a společnost dále disponuje pozemky o rozloze více než 1,3 mil. m2, které jsou určené pro další rozvoj a výstavbu.

Společnost P3 se zaměřuje na poskytování prvotřídních služeb svým klientům v perfektně situovaných, vysoce kvalitních budovách. Všechny nemovitosti, které P3 staví, jsou šetrné k životnímu prostředí a odpovídají nejvyšším mezinárodním standardům.

PointPark Properties zavedl korporátní označení „P3" a používá obchodní značku „P3 Logistic Parks", která lépe vystihuje podnikání společnosti. Více informací o P3 naleznete na webových stránkách www.p3parks.com.

Vlastníky společnosti P3 jsou TPG Real Estate a Ivanhoé Cambridge.

Andrea Pitronová
Account Director
e-mail: andrea.pitronova@crestcom.cz

108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ